Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmi pušku u ruke i u napad, šta drugo da ti kažem. Lahko je iz tople kancelarije pričati. Da jednom pokisneš na kiši a ne da neko baci granati na tebe promjenio bi mišljenje.
@edoZ U pravu si, još zamisli da je on neki ljudeskara od 190 cm gdje bi mu bio kraj.
Jedan od boljih komičara u današnje vrijeme. Uljepša mi dan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad im Putin umre i ovaj ga zamjeni tamo će biti raspad sistema... Nesposoban lik i previše emotivan da vodi jednu ozbiljnu državu.
Nije on emotivan.. A neće ni dobit priliku da vodi Rusiju.
a Rusija ozbiljna država...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zapad ce, dajuc sve opsezniju i ubojitiju vojnu pomoc Ukrajincima, pridonjeti da vam povlacenje postane i prihvatljivo i isplativo.
Zar nisu već probali do Kijeva 2022.?
Jah eto, kao niste pokusali ici do Kijeva? Pa pobjegli, glavom bez obzira... Pokusali ste i na Odesu, cak bili u Hersonu, pa ste se, nakon blamaze po Dnjepru, "regrupisali" na lijevu obalu. Danas se patite, zbog dva kokosinca, a Ukrajinci vam uletise 10 kilometara... Druga vojna sila.. u Ukrajini... hahaha
ratovi ce zapocinjati jedan za drugim tako da cemo uci u svjetski rat zacuđujuće brzo.
Naci.sta Medveded i njegov vođa Putin nekome drže predavanja kako da se ponašaju? Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Rezervni trabant. Cackali mecku, dobili rat na svojoj teritoriji. Raditi zlo, a nadati se dobrom ,tesko da prodje. Unesrecili obje drzave i narode
Treba, samo kako? Ne ide vam baš..
Pa i u specijalnoj operaciji cilj je bio Kijev i cijela Ukrajina. Ništa se nije promijenilo.
Isli bi vi da mozete i do Vasingtona
Vučić ima Vulina a Putin njega...
rekqo je zapad ako opet krenete na kijev salnu nato
Pa idi ti prvi i povedi Putina sa sobom! Hahahaha....
majko draga koji komedijasi, pa bili ste u kijevu 3 dana pa su vas u vrecama vratili
Pa sada je jasno ko su nacisti u ovom ratu.
Zapadne zemlje pomaže sa oružjima Ukrajinu. Da ste pametni ne trebate do Kijeva stići sa vojskom Ruskom. Trebate makar do Berlina stići sa vojskom Ruskom.
Ima tu nekoliko sela pa ometaju, inace isli bi oni...