Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je vreme doslo, mi cemo morati slati mirovne misije u Italiju, Francusku i Njemacku, etnicke i vjerske podjele su sve izrazenije
pa iskreno receno od Alpa do Firence Italija ima standard sjeverne europe.. iako infrastruktura je dosta stara itd.. ali zivio sam dosta u UK i sto se tice vozova, bolnica, puteva Italija je 3x bolja. Od Firence do Rima standard pada drasticno.. a od Rima dole do Sicilije standard je izmedju Bosne i Hrvatske a infrastruktura kao u Bosni ako ne i gore. ali brate draga mi zemlja.
Najvaznije je da jedu ko gospoda
Ljut milf
Solidna koka...
Ova dijeli Italiju i kaze da je patriota. Kao ovi nasi nazovipatriote. Puna usta drzave a sve podijelise i opljackase.
ova je ozbiljan slučaj, mozda cak i veci od Čić Vu-a
Gospodjo meloni pozdravi mi paolu iz grada cervignano del friuli
Obrusio bih se ja na nju
Gospodjo meloni slažete li se i vi da su srbi vece face od italijana