Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omladina tako misli i šta. Pa ne možeš im zabraniti da misle. Vide šta Izrael radi i nije teško sabrati dva i dva. Istorija očigledno nije onakva kako smo učili u školi.
sta je tu novo? pa poznato je to da je njena stranka proMusolinijevski orijentisana
Tacno tako. Izabrali profashistichku partiju i sada su svi u cudu. A ona, ako je dosljedna, nece nista uraditi. Omladinci su pravi nasljednici ideje za koju se ona zalaze.
Bratska stranka HDZ-u
Shta bi trebalo uraditi o privatnim i javnim istupima nashih i mladih i starijih, bez obzira kojem toru pripadaju?!
jeste li sigurni da je to problem za nju?
Desnicari su po definiciji anti se mi ti.
A ona kao nije Dućeova sljedbenica :)
Ma sve je to u redu demokratski izabrano.
Zašto je u problemu? Možda vi novinari mislite da je problem ali njena stranka je imala puno veće "ispade" po vama i kad su bili izbori pa je pobijedila. Možda talijanski narod takvu vladu i hoće?
Desničari uvijek sami sebe pojedu. Nema tu spasa.