Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oni su živi, ali vi to ne znate!" Mogu zabranjivati koliko god hoće, ali nikada neće shvatiti uticaj tih "SVJEDOKA" vremena i prostora!!!
Sloboda govora.
Šehid je tko pogine u u obrani , časti,dostojanstva,slobode,vjere..na pravdi Boga.
Ja i nemam facebook
Ukinuli zabranu znaci sad mozes reci šehid
Kod nas šehidska djeca i koja su rođena poslije rata, sve neki šehidi i prednosti svuda
Kod nas šehidska djeca i koja su rođena poslije rata, sve neki šehidi i prednosti svuda
Pa nije mučenik ako je poginuo neko, ne znam, Borac možda, kod nas poginuli na ulici mpr ili pijaci, odmah šehid. To je naopako,iako je pripadnik npr Armije, ali nije, stradao u borbi. Mučenik je neko ko je mučen
Šehid je neko ko se borio na Allahovom putu i tako poginuo. Šehid nije mučenik.
Š e ć e r b e ž e p o r i j e k l o t i j e b e m
Ovaj portal je ukinuo slobodu govora i zato gubi citatelje.
Kako bi onda vrbovali vehabije.. Malo su se bili preračunali.
ako ukinu i alahanje zivot ce mi izgubit smisao.
Te su kritike eskalirale od početka neprijateljstava između Izraela i Hamasa u oktobru. Banalizirate realnost. Neprijateljstva izmedju Izraela i Palestinaca. Nazovite to pravim imenom.
Martyr, mučenik, šehid. Pa i Isus je bio mučenik. I šta - ljudi nose simbol sprave za mučenje oko vrata kao privjesak - isto kao da si okačio Iron Maiden (spravu, ne bend) ili turski kolac,ili lomaču - kao privjesak