Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da je bjelac izjavio planula bi Amerika
Procitaj naslov, pa onda procitaj prevod u tekstu. Vec tu vidis da nije to rekla. A ako znas engleski i poslusas sta je stvarno rekla bice ti jos jasnije.
kao i uvijek dobri bošnjanin samo naslove čita
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mnogi su se ismijavali sa tkz. teoretičarima zavjera... a ispostavilo se tačno za Kamallu Haris jos prije 2 godine.
Šta?
što je niže obrazovanje to je veća sklonost ka teorijama zavjera. statistički dokazano
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pogresan prevod. Zena je rekla ko ce se usuditi reci Trampu da posao koji trazi je mozda jedan od poslova( koji je obavljao crnac ) misleci pri tom na Obamu
i to nije rasna diskriminacija?
Kao sto su Simpsonovi predvidjeli, Trumpa, tako ce isto i zena doci za predsjednika
Naravno da hoće, samo da nađu jednu koja može pričati bez telepromptera.
Trump ovo nije ocekivao i cijela kampanja se zasnivala na starosti i senilnosti Bidena, a sad mu dodje mladja od njega za protukandidata. Pri tome bi rado udarao po zenama, ali zna da mu to samo moze oduzeti glasove. Licemjeran je njegov stav o migrantima, kada se zna da je i njegov otac isto to bio. Kamo srece da je Biden bio predsjednik u vriejme Obame, a da san Obama trazi drugi mandat.
Trebaju ipak paziti, i Hilari je vodila 12% sedam dana prije izbora. Mnogi, a znamo koji, će potajno glasati za Trumpa
Puno njih koji to ne smiju javno reći. Uvijek su ankete išle na njegovu štetu, slično kao što su svi glasali za reformiste 90.-ih, a ispalo je kako je slabo ko glasao.
Demokrate je Biden srozao, ali evo solidno se oporavili. Imaju još prostora dva mjeseca da naprave potrebnu prevagu.
Ma da, 13% populacije da vlada na ostalima. Imali smo to vec jednom i zvalo se aparthajd.
mislili ste reci MIKE OBAMA
Ovo je najveci click-bait i rage-bait koji sam vidio od klixa...
Da # sacuva...haiti i jamjka americke drzave s afro većinom. Ista incidencija nasil. smrti po glavi stanovnistva nego u BiH i Hr u vrijeme rata!
Big Mike
TRAMP CE ZAMIJENIT PUTINA U KRELJU
Opasna neka zmiya.
Zašto stavljate takav naslov kada ste u tekstu napisali da je ona rekla: "Čekajte, želim da znam - ko će mu reći da bi posao koji trenutno traži mogao biti jedan od 'poslova za crne'?", rekla je Obama. TO DVOJE NIJE NI NALIK!
Pa glu na že majko mila. Eto sada kad trebaju da pridobiju ce bi jel ona lupa.
Uopšte nije tako rekla. Pročitaj tekst...