Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće svjetlo, odbranili obraz Ummeta - iako su prije ovoga bili žrtve Saudi režima baš poput Palestinaca.
Donedavno ko je znao za Hutije. Historija se tako poigrava da nije niko siguran u kom pravcu može krenuti i njen točak se okreće tako da ko bi gori sad je doli i obrnuto. Gdje su ona carstva cezara, faraona, Velikog ovog ili Veličanstvenog onog? Jedina konstanta su promjene.
Eki Jemenaca, a za sebe se ne znaju izboriti, kao i kod nas slicno. Protesti za tamo nekoga, nikad za svoje...
Kako je ovo hrabar narod. U moru susjednih zemalja koje su su prodale, izdale braću, nijemo šute i gledaju, Huti su jedini sa konkretnim potezima.
Jesu li i naša braća Azerbejdžanci dali podršku???? Jesu ali Izraelu...Nevjerovatno je to, pa niko ne zna izabrati pogrešne prijatelje kao mi.
Eki Jemenaca, a za sebe se ne znaju izboriti, kao i kod nas slicno. Protesti za tamo nekoga, nikad za svoje...
Još jedini narod koji ima dušu.
Eki Jemenaca, a za sebe se ne znaju izboriti, kao i kod nas slicno. Protesti za tamo nekoga, nikad za svoje...
Dodik bi rekao ima ih 90 000
Stop nasilju nad Jelenima u Busovači,dokle ljudi više ovako.I prepelice su u opasnosti.
Protesti a naročito mirni ne menjaju ništa. U svijetu vlada samo zakon jačeg.
Baš tako. Mirni protesti nisu nikad ništa dobro donijeli
Imaju koristi od toga nema dalje...
Emela Burdzovic za par lajkova daje medijiski prostor Mariu Karamaticu da propagira u Haagu presudjenu za UZP nekadasnju Herceg-Bosnu. To je radio i Senad na Face TV. I onda se pitamo kako nenormalno postaje normalno i odakle nam fasisti na vlasti.
Face TV je ispostava Kurira za Sarajevo a Kliks Poskoka.
To se zove demokratija
Kažu sutra i u Saudijskoj Arabiji isti protesti i još kažu da će se odreći sve zarade od Hadža i nafte u korist Palestine, kao i da će primiti sve izbjeglice. Baš lijepa solidarnost.