Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branite se braćo od najvećeg zla današnjice
Idi pomozi braći i ostani pls.
OSA da provjeri da li državljani BiH učestvuju u zločinima IDF-a, i ako se potvrdi učešće, da im se sudi jednako kao i povratnicima iz Sirije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iran i Osovina otpora će pobijediti, a Palestina biti slobodna.
Otiđite na hrvatske portale i čitajte komentare. Tamo se slave u bis tva djece...
@Mekidonic De mi reci jel isto tako na srbskim portalima da ja ne moram pravit akaunte po cjeli dan. Ti si nas heroj obavjestajac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da smo pametni i mi sa zapada smo trebali u rat protiv zla čovječanstva.A to su S a ta nis ti i c.. i o ni st i koji vladaju zapadom stoljećima.
Nije ti kasno sa zapada pobjeci na istok
Da smo pametni i mi sa zapada smo trebali u rat protiv zla čovječanstva.A to su S a ta nis ti i c.. i o ni st i koji vladaju zapadom stoljećima.
Čudno da Ameri na kažu sad Iran ima pravo da se brani
Traže zicagu čepa
Ma samo se rokajte kao da je tkoga bolio za nas kada se kod nas rokalo...ono poslati cemo vam pomoc
Iran has a right on selfdefense !
Iranu bi sjela jedna Trojka da konačno relaksiraju odnose sa cionistima...
ruski proksi vs americki proksi... ovako to izgleda kada se biju moskva i vasington
Odbrana svog praga je sveta dužnost
rokajtee tell avivvv
Licemjerni zapad i sva ostala svjetska arogancija u buduca 1000 godina nema pravo bilo kome držati predavanje o ljudskim pravima nakon sve ove zlocine u Paestina i Libanona.
Takozvani Izrael!Kako dio teritorije smatrati državom kada nema ustav i jasno određene granice? to ne može biti država,vec klasična okupirana teritorija
naravno da imate da trebate i skim posla imate morate
Kabiri u Mostaru na aparatima, pisi "izrael" citaj amerika i EU.
"izrael" nije priznala niti glasala za rezoluciju o genocidu u Srebrenici, ne treba im dozvoliti da prisustvuju u Potocarima 11. Jula, i treba BiH da prekine diplomatske odnose s njima.