Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz Ra el je na jv EC e zlo
Demokratski diskurs? Ovdje se radi o zivotu i smrti. O pravdi i zlu. I ona hoce demokratski da objasni zasto je na strani zla.
Bio jednom jedan slikar i demokratski dosao na vlast...
I kako rekoh jedva se raskrebače poluma....tore i mato....re kolja.....čice koje doživljavaju deja vu i neznanju šta će od svog tijela svoje dominacije i dikcije ......ih
Kakav cirkus, Šveđani se gađaju paradajzom oko Bliskog istoka
Trebalo je gađat karpuzom. Slabo to paradajzom.
E to je njihova Demokratija i pametuju Balkancima sarajevo centar svijeta za sve..
Ebla was demonkratija.
Premijer Ulf Kristersson osudio je incident. Nemojte zaebawat. Možda žena bila gladna, pa ljudi bacali paradajz da je nahrane.
neka šipu racu svi koji ne reaguju na zločine nad palestincima
"k
Valjda je demokratsko pravo i neslagati se sa ovakvim zbljohama!?
Demokratski diskurs je baš biti suzdržan na ubijanje civila i djece , to je nova cinična demokratija zapada , baš ste to na svoj način objasnili ....
rasprava je dijalog a ne monolog... na konferencijama nema dijaloga i rasprave, samo postavljanja pitanja i odgovori...
Podanici
Slaven Raguz i Kabiri ovo nece volit