Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji tako mnogo tvornica za proizvodnju naoruzanja u cijelom svijetu, toliko jakih korporacija, i mnogo onih jeftinih, koji svakodnevno izbacuju milijarde projektila, iako razmisljam, mastam, kako ce ratovi zauvijek prestati, zbog tih tvornica i onih kojima smrt donosi novac, znam da nece nikad, molim se samo da me zlo zaobidje, moju zemlju i moj narod, molim i za druge, ali negdje ce nazalost uvijek biti
Morali Rusi ispucati akumulirano naoružanje iz SSSR-a, a oružje im je pored energenata i glavni izvozni proizvod. Ali zaboravili su da "onaj koji se mača laća, od mača će i poginuti", jer su zalutali u jeretički satanizam i ne čitaju Jevanđelje.
Na ovakav tekst unlike može staviti samo neko teško, teško bolestan. Nažalost, takvih ima dosta oko nas, a poebno jke vidljivo po komentarima na Klix-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema pobjede s vojnicima koje prisiljavas da obuku uniformu i krenu u rat, a kaznjavas ako odbiju, taman da ih je 5 miliona...
Ovaj novinar što je pisao ovaj članak ima ispran mozak od zapadne propagande. Koliko ste samo neistinitih informacija prenosili u vezi ovog rata u Ukrajini Putin je po Vama umro, a Ukrajinci su već stigli do Beringovog mora. Kad će biti novo pelcovanje protiv plandemije? Zna li se šta?
Haos u svijetu..
Uzas
Spremte se spremte , teška će borba da bude pod Staljingradom !!!!
Neka nas zaobiđe.
Blinken je jucer izjavio da su klimatske promjene gore od atomskog rata, toliko o racionalnosti i pameti NATOstanaca
Sad ce tek raditi avio linije ka Istanbulu,Beogradu i Kisinjevu. Bjezanija od mobilizacije u najavi.
Pa uglavnom ti koji su protiv mobilizacije su graDZanska klasa. Uglavnom su protiv Rusije, pro-EU, pro-NATO, pro-LGBT. Eno pun ih je Beograd.
Znači onih 400.000 od lanjske mibilizacije zatorilo ukraunska polja
Pa vidiš koliko je dobro pšenica dobro rodila u Ukrajini. Dobro poljane nadjubrene ruskim rezervistima.
Rusima nitko ne moze nista. To je samodovoljna zemlja. Znaci, da im zatvoris granice na 100 god, ne bi ih dotaklo jer imaju sve.
Sve imaju a nemaju wc u kući i masovno bježe na zapad. Djeca oligarha pa i samog vrha i viđa države žive po Londonu , Milanu ,Nju Jorku. A sad pokupi sendvič i razguli
Super. Hajde da im zatvorimo granice. Daleko im kuća.
Ma baci ju koga jebe,pa ko prexivi pricat ce Onsj krnak Zahiragic ce sigurno preziviti i sve ce nam ispricati
Nisam klix par dana citao zaboravio i da ratuju evo sad me podsjeti
Ovaj patuljasti ker i ako dobije rat u ukraini imat ce gerliske ratove i nemire cak u rusiji.
Cuj Putin ne razmislja o miru. Eto nek Nato razmislja
Rusija pravi novi svjetski poredak sa zemljama ( čitaj Azija, Afrika i južna Amerika) a dolar ide u zaborav. Ostale Kanada,Amerika i trula Evropa na jednoj strani, pa mi recite ko je pametan a ko očajan.
Baš je cudno da su EU i Amerika truli, a svi lete da rade u te trule zemlje!