Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odes zivit u new york i imati sve i odlucis ovo uradit, pa da li je moguce
kopaj tunel imas vremena😂
Haj procitaj tekst
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema nikakve šanse da je ISIL mogao tako međunarodno djelovati bez pomoći stranih službi. Kad je sve propalo, samo pofatali i pobacali u more.
Bajro Ikanović komandant brigade u ISIL-u, čovjek na Pofalićima prodavao Hamburgere i koliko je takvih spavača samo bog zna.
A da je neka kršćanska vojska nikom ništa je li, pogan
pravda za Kandica...
A zlocinci ubili za dan 9000 zena djece i osuden na 7 do 12 god .max
Svi koji ovako nesto rade zasluzuju dozivitni zatvor,slazem se ali sta cemo sa amerima koji su sami srusili svjetski trgovacki centar,pobili prvo svoj narod pa onda pod izgovorom terorizma napali na muslimanske zemlje da bi im uzimali prirodna bogatstva,koliko oni zasluzuju!!???
I onda se Bośnjo ćudi śto mu Ameri ne daju drżavu kakvu żeli. Kad bi ga uhapsili onako, sami od sebe, da ga Amerika nije potrażivala? Nikad. Zato Bośnjama ne treba drżava.
Ma smrtna samo bezveze pravi trosak postenom narodu!!
Onda po ovome Svrbija iKrvacka bi trebali da izruce sve svoje zlocince poput Seselja da dobiju dozivotne robije za ta djela
Za ovake je i metak skup
Osudi li neki sud nekog Wagnerovca,ili su oni miroljubivi?
I ovaj je slušao ljakića, sve je to ista škola
Sviraj k… sada tamo
Koliko bi krivično djelo Dodicka bilo kažnjeno u USA možemo zamisliti? Lik ruši ustavni poredak zemlje, izaziva vjersku i etničku mržnju i sukob, omalovažava institucije zemlje, omalovažava sudsku vlast i vrši zastrašivanje istih, vrijeđa religijske i druge osjećaje jednog naroda BiH, prometuje i poklanja ukradeno kulturnu baštinu jedne zemlje, negira genocid i vrijeđa žrtve genocida... Pa brat bratu Amerikanac bi mu sašio dvije doživotne.
Pa nekoliko zadnjih americkih predsjednika su gori od Dodika.
E sad ćeš tenkre da osjetiš sve čari Supermax ADX Florence u Koloradu. Ne bi ti bio u koži, mada je tebi i to malo šta bi ti ja uradio.
Dvostruki Aršini , prije godinu dana kad su se dva srbina iz Banja luke javila iz Ukrajine da se bore na strani Rusa . Sve je prošlo neopaženo , čak i sad odu u Ukrajinu vraćaju se u BIH . Znamo šta se dešavalo sa Aldzirskom grupom za vrijeme vladavine SDP i Lagumdzijine Alijanse .
Licemjerno! Otisao na zapad jer mu je tamo bolje a bori se protiv njega. Isto kao i ovi rusofili, zaklinju se u rusiju a niko ne ide tamo da zivi.