Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Zelinski pravi selfije...
Ubacite Bosnu u Nato !Thanks
A mi?
ja sto traze guzivi čepa, samo da nas ne diraju, pa neka se je...
Kako se samo Kina lukavo držala izvan konflikta Rusije sa zapadom. Kako zapad sve ujedinjeniji u čuvanju svojih interesa, tako padaju autokratski sistemi ko kurške
Mršav je to pazar kad si uza zid. Erdoan je pokušao mješati se u arapski svijet, častio Mursija i sirijsku opoziciju. Danas zaboravio i na opoziciju i na Mursija, a i na saudijskog novinara. Nije u arapskoj ligi jer nije Arap. A Rusija je i Turskoj sve veća prijetnja. Kako je zapad otkačio veliku Rusiju kako je onda tek lako otkačiti malu Tursku. Zadnjih godina Turci prebacuju svoj kapital u inostranstvo da ga sklone, a i Investitori su isto sve iznijeli. Sad se treba pomoć
Turska će u EU nikada, to je nešto kao da Rusija ili Srbija uđu u EU, sumrak civilizacije, demokracije, građanskih prava.. ne znam gdje početi.
Nato-Rusija , to je glavna tema samita , A onda na Zapadnom Balkanu Srbija , glavni intetes Zapada i kako je otrgnuti iz kandzi Putina i rješiti kosovski problem..Bosna je tu usputna priča, pozadinska ,..Biće spomenuta , ali ništa konkretno ..Tako da Milojko-baja može nastaviti sa svojom agendom rastura zemlje , pa do nekih boljih ili gorih vremena..Trenutno je bezbjedan od bilo kakvih sankcija.., milion posto.
Znaci Vucoc je bezrazlozno bio zabrinut?
ni rijeci o BiH u tekstu, pa ocekujemo li mi ista, ili su samo copy-paste tekstovi?