Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto znaci da su zeljeli da se napada desi, da mogu rijesiti palestinsko pitanje u svom maniru.
Ne bi rekao da su samo znali nego su ga i kreirali da dobiju opravdanje za čišćenje Palestine, budala ne vidi
izraHELL - cionisti -SCUM of the EARTH! G E N O C I D A S I! Pljuju na KRST i finansiraju DESETKOVANJE Hriscana u Ukrajini!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma 100% je Nethanahu znao ali ih je pustio da ima podrsku citavog Izraela sa rijesi Gazu i vidi cuda, preatali protesti protiv njega ;) No to sto je znao, ne umanjuje krivicu Hamasa ;)
Ako ovo nije dovoljan dokaz da se makne ludjak, onda ne znam sta treba vise cekat da se desi, Nuklearni Holokaust mozda?
A rekao im je demon ups mislim Benjamin Netanyahu, bjezite u egipat... i cionisti su tamo bjezali.. pa iz egipta u UK pa iz UK u ameriku sve je to jedna te ista bagra, otmu pa bjeze, nece oni na naoruzanog oni samo slabe napadaju ako su 100% sigurni da ce pobjedit.. to sve ista grupa ljudi kontrolise usa kanada izrael UK itd
Opet gmaz Benjdzo pustio da mu ginu ljudi, a iz razloga da zabetonira fotelju.
Moćni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
koliko zla na jednoj slici
Spreman kao Hamas. Spreman kao Mossad. :)
Ako se Hezbolah aktivno ukljuci onda nece biti bas tako jednostavno. Postoji jos frakcija koje bi mogle da se aktiviraju.
Znaci znali su ali su zelili da se desi masakr pa da krenu u konacni obracun. Samo, Izrael ce ostati zapamcen kao sila koja je radila ratne zlocine i morat ce snositi posljedice jednog dana.
Pa hteli su da se to desi, da sravne sa zemljom i ovo malo sto ima gaze, niko nije lud, ovo je inside job kao i 9.11 u americi, pa su sve susedne drzave amerikanci uveli demoktatiju, jedino je iran ostao, njima mogu popusit
Ma to sve Amerika radi,zataskali su i vijest da su na kosovu pucali i na Srbe i na albance da ih natjeraju na medjusobni obracun.
eh da mossad ne zna...
I sad ce gadati dugo dugo da iscrpe gazu ,onda kopneno probat eh tu je najveca boljka jer Hamas nije bezazlen
Znali su normalno sve
Hitler Ratko je sve vrlo dobro znao, ali on ima druge ciljeve