Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su ih izmanipulisali i okrenuli protiv Rusije. Sada kad su postali izbjeglice zbog rata, nikome vise nisu potrebni i mili. Oni su za Zapad samo topovsko meso radi sirenje NATO-a ka istoku. Stotinu puta bi bolje prosli da su se povezali sa Rusijom.
Svakome ponuditi posao, nema džaba hljeb jest. Ko je sposoban, na posao i pošteno zaraditi za život. Mnogo je lakše nego onim ljudima u rovovima
Posteno
Vi zapad i ameri ste zamutili/zakuhali.Sad ih primite.
Suplja prica.Dobrint je poznati populista,dobar za satorskih govora,Ali poslije njegovih rijeci ne slijede nikakva djela.
A sta je ovdje pogresno receno?
Posteno. Neka idu da pomognu braci ukraincima.
ukunuti socijalu i otići ce sami
Bravo Svabo. Njemacka se obogatila od svog vlastitog stanovnistva. Doduse treba dodati milione, i milione imigranata za koje ta zemlja nije ulozila zuti fening da ih osposobe za rad. Cekaj malo kad se pomnozi to sa pola miliona, milion Eura pa to je masa para. A sta on prica?
Bravo kralju
Njemačku će uništit socijala i nehljebari, al et
Sda pulen Svdo Avdic dosao sa Hadza a evo ga odmah poceo da radi ono sto najvise voli: kleveta, manipulacije i potvore a sve pod laznom frazom da radi u ibteresu naroda