Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sad pitam hoceli VBritanija na EUROviziju ili TURKOviziju.
Svima koji simpatiziraju IDIL treba pomoci. Treba im kupiti kartu u jednom smjeru i neka tamo (svom kalifatu ili u Saudijskoj Arabiji) sebi organizuju zivot obnako kako misle i zasta se zalazu. Intresantno je ne salju svoju djecu. Njihova djeca su po visokim skolama u inostranstvu. Prefini su za prljave ratove u koje salju tudju sirotinju.
sad ga spalite na picadilly trgu i milina
sad im više ne treba.
Nema radikalizma u Islamu...tako da se svi radikali trebaju zapitati.
Islam je po defaultu radikalan.
Uziva u svim slobodama koje mu je dala GB i poziva budale da se tamo negdje bore za neke njegove ciljeve.. Uzivaj sad u zatvorskim pogodnostima.. vehabijsko smece..
zasto ga prozivas vehabijom? Nigdje ne stoji da je vehabija.
@krstjanin Brije brkove a pusta bradu! Zar to ne rade kod muslimana samo Selefije/Vehabije?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SELAM ALEJKUM BISMILLAH RAHMAN RAHIM ! DA ZNATE KAKO JE OVDJE ODMAH BI DOSLI,SA SVOJIM PORODICAMA,AL VI VISE VOLITE DA BUDETE PSI,PLACENICI,SLUGE,VAMA JE TO SVEJEDNO IZGLEDA.OVO VAM KAZEM ZATO STO NECETE DA SE ODAZOVETE POZIVU ONOGA KOJI VAS JE STVORIO I KOJI VAM JE NAREDIO BORBU PROTIV SEJTANOVIH SLIJEDBINIKA !!! ZAR NE BI STE VOLJELI DA VASA DJECA UCE KUR'AN,STRELJASTVO,DA BUDU ODGAJANA U DUHU ISLAMA,A NE U DUHU NEVJERSTVA.O BRACO KAKO VAM DJECE NIJE ZAO
gr8 b8 m8, 8/8.
@tvrdokornamrlja jel 8/8 nesto u vezi hitlera?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajmo bilbord nacija podržite brata....
Nek dodže u Bosnu. Ovdje će dobiti mjesec dana. Uslovno.
Jзbi ga, jesmo liberalni i moderni il' nismo. Kad je brat Breivik dobio 21 godinu za 77 tinejdžera, može i ovaj intelektualac mjesec dana. Uslovno.
@tvrdokornamrlja Ja kažem samo neka dodže.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)