Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba da se boji.
Ali ono cega jos vise treba da se boji je dan kada bude odgovarao na onom svijetu.
Šute Ve hab ijski ober šejhovi (Kuduzović, Gološ, Pezić...) ko zaliveni. Saudi lo va čuda čini. Naši šejhovi se bave "važnijim stvarima" poput: Smije li žena bez mahrema iz SA voziti auto dalje od Visokog, može li nositi najlon čarapice, smije li joj iz kose viriti ijedna dlaka, šta smije činiti sa obrvama...." A to što se Gaza briše sa lica Zemlje, što se okupira 3. sveto mjesto - to su za naše Šejhe, a sve po nalogu gazda iz SA, UAE, Kuvajta, nevažne sitnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boj se ti legendo gospodara a ne ljudi ! Nije stvar politike vec morala
Primjetio sam da se ovi turisti iz Saudije,Emirata sikiraju za Gazu i Palestinu kao ja za razvod Dženifer Lopez i Ben Afleka..
Ako se neko razumije u potitiku znace da su ova saud porodica dovedena na vlast zahvaljujuci englezima i cio jer su imali plan da razbiju osmansko carstvo i dovedu svog covjeka na vast koji ce ih slusat sta kazu a ovamo laznu fasadu drzati kao cuva ummet
Igrac no.1 za cione.
Nikad priznati cio državu. Samo palestina. Ova porodia Saud su postavljeni od strane cia i engleza .
Izdajnik
Pakas
dž u k e l a
Plaho smo se nasekirali zbog tebe!!!!
kad on ubija novinara onda je to ok?
Zna lik da radi krivo i vjerovatno ce platit cijenu
Marioneta
Prodana duša !
Pas
Da dragi Poslanik saws moze sad doci pa da vidi sta danasnji "muslimani"...
Bosnya umislio da ga se tiču bjelosvjetska pitanja. Čak štoviše, da ga se tiču pitanja bliskog istoka više nego ljude s bliskog istoka.
I ove vehabije, lazne daije od pezica do kuduzovica su kalibrisani na ove postavke
ne poznaješ osnovne elemente islama
Raja iz Kralja Fahda has left the chat
Saudsle vlasti brinu, da im profit ne pada. To je sve.