Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su gotovi. Putin ih je uvalio u živo blato. Nema im pomoći, samo tonu još dublje kao i balkanski rusofili koji ih podržavaju i brukaju se.
Šta se ima objašnjavati? Pa Putinova vojna operacija u Ukrajini je trebala trajati 3 dana. Ta 3 dana se pretvorila u 3 godine rata i sad još putinov agresorski režim gubi rusku teritoriju. Još koja godinica rata i Rusija se raspada totalno.
Rusi su gotovi vec dvije godine, razoruzani, demoralisani i gube rat. Samo uzivajte i navijajte za rusenje spomenika po Rusiji (Hico je to davno radio po Europi).. Divite se ukrajinskim uspjesima kao i do sada. Ja cu odati priznanje demoraliziranim i porazenim Rusima, kao i do sada:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad ce komsije "ama lazu breee".
Jok eto sjevernokorejski.
Najveći pad ima Evropa ovi gastrbajteri jauču kao mala djeca Rusija iscrpila Evropu svi su mislili da će iscrpiti Rusiju ali svima mora biti jasno da će Rus na to navikao stojati u redu i biti zadovoljan nije on evropljanin
Ovima što podržavaju Ukrajinu pošaljite im donaciju za obnovu crkve i manastira
Kad su srbi javili da su himrasi unisteni ima pola godine
neka neka
Da nema Amerike i natjeranih EU ćlanica od iste rat bi davno bio završen. Amerika odlučuje koga će da pomaži i brani naoružava nezavisno o pravdi ili poštenju već samo prema svojim interesima. Na jednoj strani pomaže Ukrajini da se odbrani od agresora Rusije na drugoj strani pomaže agresoru Izraelu da pregazi Gazu i pobije sve živo. Sve u zavisnosti od interesa i ciljeva na jednom slučaju agresor u drugom borac protiv terorizma.
Ruso fili ocekuju se komentari. Ili jos nije legla uplata. Redom svima.
Je li istina da je u Srbiji povodom ovogq proglašena trodnevna zalost ?
Milina na tudzem, rusi do mile volje, neces ga ti popravljat.
Govor mržnje je kritikovanje agresije...
Što si posijo sad uberi
upravo sam procitao vijest da su rusi oslobodili Kursku oblast
gdje,u Kurir.rs?
Bilo bi dobro da znas citati....
rusi su gotovi vec raspadom sssr
najveci dio njemaca. austrijanaca kao i ost. neki istocno evropcana podrzavaju rusiju! ne rad agresije.vec rad plina! amerikanci i ukrajinci su njemcima unistili nordstream od tad njemacka industrija pada
Bice zarobljenih Orka, regruti nisu blesavi da ginu za Cara kao ona bijeda i zatvorenici koju Putin salje u "mesne napade"
Kme kme, mi bi da se malo ... I da napadamo suverene zemlje a da nama ne udje. E pa mora vam uci dok narod ne skonta neke stvari. Isto kao i u malom Mordoru.