Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su medijske gluposti. Ja zaista ne znam ko izmislja sve ove besmislice i mirno spava.
Svi ratuju samo Rusi pobjedjuju, pamet u glavu Bosanci!
@orevaren: gdje su to pobjedili u Ukraini. Zaglavili su ... @UselioBiH: Imaju drone kojima posmatraju teren, i izgleda da su 'specialiste' iz S.Koreje vidjeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Woww trebali ste o tome ranije razmisljati prije nego sto ste poceli slusati Ameriku koja je vas odlucila iskoristitit za sukob sa Rusijom... EU, Nato? Moze..ali ne sad kad imamo Putina koji ce radije gurnuti 10 miliona Rusa u vatru nego priznati takav poraz...sacekat cemo 10, 15 godina, nigdje nam se ne zuri. Jokk.. Hajmo isprovocirati Ruse do te mjere da te napadnu...a vamo praviti od njih agresore... S druge strane kad je Izrael pravi agresor oni se samo brane...jojj
RUSI SU AGRESORI NA UKRAJINU TO JE TOCNO 100%
Ne pratiš, Ruska vojska je zauzela Krim još 2014., pa su onda odlučili da uzmu cijelu Ukrajinu. Kakva provokacija, pišeš nebuloze. Znači, po tebi, Ukrajinci su trebali samo podići ruke i pustiti da ih ovaj ološ okupira? E neće moći.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepo je kad imas prijatelja. Vidi se da zapan nikom nije prijatelj, uvali te u rat i onda nece da pomogne nego gleda finansijsku racunicu i zaradjuje.
Slava UkrajjiniIIzraelu
Fura se na tita.
Rusi su agresori jer hoće ukrajinsku teritoriju. Ukrajinci i Rusi su se borili u redovima Srba da uzmu teritoriju BiH. Mi smo se borili za život i opstanak! Treba li da mi bude žao nekoga tamo?
Ista je situacija kod mena sa palestincima
Rusi spasavaju narod koji je napadnut 2013-te od strane fašista
Mi baš nismo svijesni da se već nalazimo u III svjetskom ratu
Neki jesu, neki nisu.
Hajmo Ruse isprovocirat do te mjere da te napadnu?????Šta je pjesnik htio reći????Bgt kako su ih provocirali????Mora da su im svako malo granate bacali na Moskvu,Sankt Petersburg i sve druge gradove i tako isprovocirali da Rusi uđu u Ukrajinu i napadnu ih!!Na tvoju žalost i Izrael je napadnut od strane HamaL Sa,znači da si totalno promašio članak!!
Na tvoje neznanje , Izrael 40 godina neprestano napada i ubija civile , otima tuđu zemlju
Dovoljno je da S. Korea zaguzva sa komsijama, Kina sa Tajvanom, Rusi vec razvlace sa Ukrainom, sad i Iran sa Izraelom i Amerika je na koljenima, a taj scenario uveliko svi prizeljkuju.
Da li se ti ozbiljno nadas Americi na koljenima? Razumijem da se nadas, ali da to ozbiljno mislis, ne mogu nikako da vjerujem. Amerika je daleko jaca od Rusije, ekonomija Rusije je jaka kao talijanska. A Italija je jedna od losiji u EU. A to nije nista za SAD. Jedino Kina moze nesto uciniti, ali oni sigurno nisu glupi.
Kako su ovi rusofili naporni sa svojim tvrdnjama da rusija nista nije kriva, pa to je za izucavanje
antiamerikanizam i antizapadnjaštvo bi trebalo uvesti kao mjeru za glupost. Mrzis to ali ideš stalno tamo, a ne u Rusiju i Tursku. Koliko mentalno lobotomiran moraš biti?
Boss Nyak postade takav.
Pa može i Sjeverna Koreja kad može Amerika i Evropa. U čemu je problem
Da ne dužim. Trebalo bi razmisliti kako srušiti diktatorsku vladavinu u Sjevernoj Koreji. Više umori vojnodiktatorski režim.
Bolje da se SK ne igra sa takvim stvarima, EU i Amerika mogu da im uvedu sankcije
Amerika i Izrael mogu sta hoce a drugi ne mogu. p r o p a l i da b o g da
Propadanje Amerike bi i ti znatno osjetio.
Al ono INSTITUT u nazivu je najjače ko oni naši iz Kanade dali smjesno
Pusta nagađanja,šta bi bilo kad bi bilo