Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao slaven i na to sve musliman nemam neku empatiju prema arapima, jer ima ih 5000 puta vise od izraelaca i oni sebi dozvoljavaju ovo. Stvarno narod koji je jako jako jaaaaako nisko pao... i sad ja koji imam milijardu problema u svojoj slavenskoj zemlji se trebam sa arapskim zemljama zamarati, nit govorim taj jezik, nit je to moja kultura...
Sta dozvoljavaju? Pa prakticno libanska vojska pusta Izrael da im pomogne u borbi protiv hezbolaha. Cak i Libanci mrze hezbolah, samo ces ovdje procitati komentare tipa "Allah ih nagradio"...
Zato ti 30 godina kukaš kako svijet ne haje za tvoje probleme, a sve zemlje i narode ocjenjujes naspram da / ne / suzdržan kad ej u pitanju Rezolucija o Srebrenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Haloooo, ima li sta u vašim glavama. Vec je eskaliralo, već je rat, a vi zabrinuti. Haaaaloooo
bori se p***a. ti ma***a. bori se sta kukas.
Čuj imaju i premijera.
Liban nije ko Bejha podijeljen na tri naroda i dva dijela već na dvadeset različitih vjera i nacija od kojih sigurno polovina navija za Izrael a protiv Hesbolaha !
u libanu godinama vkada haos velika inflacija, zna se ko im je komsija i ko im to radi.
Liban je nestabilan od samostalnosti i imali su građanski rat koji je trajao 15 godina ! Postoji opasnost od novog jer je vrlo kompleksna zemlja ! Uz to je ekonomski puko skroz !
svu vojsku na jug da brane drzavu od agresora
Ovi mole za pomoc ko i mi a vamo prosipaju neku silu presmjesno.
Libanska vojska realno sluzi nesto kao dekoracija u Lebanonu. O kapacitetima za borbu da ne govorim.
Nije problem Izrael nego te ror isti cka stranka Hesbolah vood e r a t kao da su oni drzava Liban. Sto je jod najsmjesnije nas narod veze nema sta se desava al stoji fol uz Hamas i Hesbolah pa bolan oni da valjaju digao bi se sav muslimanski svijet nego znaju sve drzave tamo kakva je to mafija i peru ruke svi od njih.
Za tvoju informaciju kada je Izrael ubio i protjerao 15. Maja 1948. godine oko 750,000 Palestinaca samo te godine Hamas i Hezbolah nisu bili ni na vidiku već ću stvoreni kasnije kao reakcija na stotine hiljada Palestinaca i ne provodjenje niti jedne Rezolucije UN-a od strane Izraela! Zato ne lupetaj gluposti
designerov komentar sve lijepo opisao. u moru problema u kojima svakodnevno plivamo ovakve situacije dodju ko kec na deset politicarima u BiH da rade sta hoce dok se raja brine oko palestine. kako se ovako ne protegnete kad procitate vijest da jos nije nabavavljen aparat za zracenje na UKC-u tuzla?
Vi ste u marku otkad blokirate Libanonski ustav to jest ne zelite Krscanskog prijesednika
je l ziv maher, zabrinuo sam se?
U procesu je stvaranje velikog Izraela.
izrael je drzao od 1973 do mirovnog sporazuma sa Egiptom 4 puta vecu teritoriju nego sto je izrael. Sinaj su vratili Egiptu nakon sto je Egipat priznao Izrael.3 puta veca teritorija od cijelog Libana