Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi kažu da su "oslobodili" Vukovar, a u stvari su počinili jedan od najvećih ratnih zločina
Istom se retorikom danas služe zločinci iz Kremlja. Ničija nije do zore.
Genocidan narod. Mržnja im je u krvi. Žive na teroru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Vukovaru je bio zlocin ogroman...ne ponovilo se vise nikada i nikome...
1800 hrvata protiv 36 hiljada cetnika i opet je više cetnika poginulo a cetiri godine kasnije su zauvijek napustili hrvatsku na traktorima
sve sto ste naveli je zalosno,a Milanovic i Covic i dalje srbuju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
R.I.P svim braniteljima i civilima Vukovara.
Slava civilnim žrtvama i braniocima Vukovara! Milanoviću u ime svih nas nakarindžam ti se familije a ti dobro znaš zašto!
Kako rekoše ustašhki smradovi, poslije pada je nastupio polotički igrokaz...
Danas je dan herceg Bosne klix
Dragane Covicu, vezite zastave majku vam vasu!! Mrsh!!
Sad bi neki Milanović da Bosna i Hrvatska zamjene uloge rekao da nije bilo zločina u Vukovaru. Narušavanja javnog reda i mira da ali zločina... E tako bi govorio Milanović. Čisto da se vidi kako njegove poruke prihvatamo u Bosni.
Upravo to sam htio reci. Po njegovoj prici i logici ovo je bila jedna oslobodilacka akcija protiv naoruzanih, uniformisanih Vukovarcana. To je toliko gadljivo iz njegovih usta kad govori o drugim zlocinima da sam se pitao da li da napisem. Ali, naravno, njegova prica nema veze sa zivotom. Ovdje je cetvrta armija na svijetu potpomognuta lokalnim Srbima masakrirala ljdue koji su branili svoje domove. To je strasno, isto koliko i Milanoviceva prica.
Covjek ako je sta problematizirai je genocid, a ne zlocin. Zato ne lupaj i ne LAZI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ovo je kriv Tudzman Slobo i Franc dva monstruma
W jel ti jasno covicu sto si otpisan od BiH gradjana jer si išao na proslavu onima koji su rusili VUKOVAR klali,ubijali silovali fuj fasisto
Nekad Vukovar, danas Buča i Mariupolj. Isto zlo, nekad pod "4C", a danas pod "Z" oznakom.
Rat u Hrvatskoj je bio kao u horor filmu, daleko gori no u Bosni.
kako bi rekao Milanovic > postoji mali zlocini i veliki ....ovaj je mali ako ga uporedimo sa drugim .
Neponovilo se … 🥲
Komentiraj i komentariši ovco bosanskohercegovačka, a političari će dovjeka održavat svoj status vladara i reketara upravo na ovakvim spomen obilježjima kako Vukovara tako i Srebrenice, a narod održavat u vječnoj netrpeljivosti. Ondašnje zločine je napravila ondašnja politika, a današnje održavanje mržnje sadašnja politika. Ovakva simbolična obilježavanja treba održavat bez video kadrova i izjava ijednog političara.
Nakgora plemena su slavenska plemena, zatuceni brđani žutozube seljacine genociidasi ubice silovatelji. Dokaz za to su Aušvic, sabibor, jasenovac, vukovar i srebrenica. Danas mozemo to da potvrdimo rat u ukraini. Fujjj!!!
Bilo, neće se zaboraviti a sada se moramo pomiriti da ne budemo siročad ovog svijeta. Možemo se vječno pljuvati, ostali sa strane će se smijati. Nećemo se pomiriti sa zločincima-pojedincima, ali kao Narod da