Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiotski avanturizam koji će Izraelu dati izgovor da ih istrijebi do posljednjeg
Hajd ne dradi, radili su Palestinci i gore pizdarije od ovih pa ih nisu istrijebili.
Preglup potez Palestinaca. Ovo ih je toliko unazadilo u ovima svijeta, posebno ove slike gdje gore stambene zgrade gdje zive obični ljudi. Preglupo ponašanje...
Kako se poklopi taman kad Izraelom vlada najdesnicarskija Vlada u zadnjih 30 godina. Ovaj Hamas nije ništa drugo nego špijunska organizacija tih istih.
Free Palestine 🇵🇸
Sto im je neko dao,dva- tri pick up Toyote i par raketica.Pa nalozio da su jaka vojska.
Palestinci već 70 godina istu grešku prave. Možeš pogriješiti jednom, dva put. Ali ovo je čisti idiotizam. Dakle ne možeš ih pobijediti na bojnom polju. Nemaš sredstava za ekonomski pritisak. Samo otpor poput Mandelinog ovde pomaže. A paljenje žbunja rajetama, ubijanje ili ranjavanje kojeg civila paljenje američkih zastava ima samo kontra efekat.
E moj idiote, ne bi mandela mirno protestovao da je vidio da mirom neće dobiti ono šta je izvjesno. Isto tako i Ghandi. Ostalo je samo mit koji su stvorili Englezi. Bar smo mi u Bosni KRVAVO platili tu zabludu, a zamalo da nismo nestali sa lica zemlje. Da ti dočaram stvarnost, MILIONI Palestinaca, decenijama žive u getima i praktičnim logorima, tjeraju ih da odu, a povremeno i ubijaju. Ovo sa "ratom" koji CNN prenosi je kao onaj vic o medvjedu koji vuka pita gdje mu je kapa.
Sta kažeš, da nastave sa ovakvom otporom ko zadnjih 70 godina? Nisam neki ljubitelj Palestinaca ali ih ne mrzim ko ti pa da im želim život u getu. Jer ovo samo tu vodi. Moj idiote!
Rudsko-Iransko sranje preko leđa palestinaca. Rusija kopa na sve strane samo da skrene pažnju sa Ukraine. Kosovi , Sirija ,Etiopija ...itd..
Kljix laze sve podgrijava laž
Izrael ih nauružao. Jesu debili. Taman čitav svijet kritikuje Izrael i ovi ih navuku kao najveće glupane. Lafo ne mogu se obraniti od kamenja sa najboljim dronovima
Teško da su ovo uradili bez neke podrške. U ovom momentu Izraelu čak i Amerika okreće leđa,lome se koplja sa Saudijcima i Iranom. Ako su ovo uradili na svoju ruku,onda nisu mogli izabrati gori momenat,jer je napokon dosta stvari išlo njima na ruku.
Tzv. Izrael ne uziva podrsku svojih gradjana, Natanjahu nema snage da ocuva taj americki projekat na zivotu jer je upitno koliko mu i Amerikanci vjeruju. Sa druge strane, Palestina uziva sve vecu podrsku svijeta, nabavili su nesto preciznije raketne sisteme i vojni moral im je na visokom nivou, upravo zahvaljujuci radikalnim potezima Netanjahuovog rezima
CNN objavi, a niz portala po komandi prenosi isto - Hamas je, kažu, ispalio 5000 raketa odjednom. Ispada Hamas bolje naoružan od ruske vojske u Ukrajini i ulrsjinske vojske zbog koje je čitav Zapad naoružavanjem ispraznio vojna skladišta po Evropi. Sve je u red dok ne vidite da 99% "raketa" čine bojleri i sulunari koje "ispaljuju". Režimskon propagandom se krije da u Gazi nema rata, da na terenu iam samo jedna vojska sa najnodernijim oružjem, tj IDF, a Palestinci žive u getu.
Opet obaj portal učestvuje u organizovanoj propagandi cijelog nija portala. Ne postoji rat u Gazi kad imate samo jednu vojsku i narod koji je u konc logoru. "Rakete" o kojima govorite su mahom improvizovani bojleri u kućnoj radinosti koje ovi ispaljuju. Eno na CNN-u kažu Hamas ispalio 5000 raketa. Pa tačno da se zapita neko na CNN-u što Amerika ne pita gdje to nabavljaju da i oni spreme Ukrajini, ako toliko ima grupacija naoružana lošije od prosječnog lovačkog društva u Americi.
Kakvi imbecili.. Gdje ces strijelom na rakete ?
cuj to, kaze na teritoriju izraela? ahhaha drzava nastala 1964, imam auto starije. Kako su dobili tu teritoriju nego ratom, a glume peacemakere. Da Bog da vas Allah unistio
Opet, par stotina šehida i par desetina srušenih palestinskih stambenih objekata, o infrastrukturi da ne govorim?!
Bilo šta što javi ili prenosi IDF treba uzeti sa zrnom soli, često će ili preuveličati ili izmisliti informacije koje će onda mediji prenijeti, druga strana se gotovo nikad i ne čuje
E sad ste ga nahebali Palestinci