Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kakva je onda ovo demokratija, kakve su ove slobode kad ne smijes ustati protiv vlasti? Nije ovo samo u rusiji, isto je u francuskoj, njemackoj, americi, pa i kod nas.
@hapsi bandu besposlenu ubacenu
putin i erdogan ce izgleda biti predsjednici dok su zivi
Ko i bakir, dodik i covic, iako dva od 3 navedena nisu izbrani predsjednici drzave oni se sastaju sa zvanicama prvo pa onda niihove pudlice. 😂
Rusija je diktatorska zemlja. Djaba protestujete.
Klixe gdje je vijest da jedno 300 desnicarskih ekstremista marsira Becom?
@rukfas.fazlinovic Mislim tako bi trebao glasit Klixov naslov..a sto to nema veze s realnoscu e to je vec malo dublja problematika..
Gdje ce protiv putina
Podrska i za policiju i za demonstrante. Samo nek je vise haosa i lomljavine :)
Klixe imali protesta u Parizu, Berlinu, Beču? ha?
Kopenagenu, Milanu, Torinu, Brestu, Nantu, Londonu, Edinburgu ...
Svi koji protegtuju potpomognuto i organizovano od stranih sluzbi trebaju biti najstroze kaznjeni jer su strani placenici.
Hahahahaha… u Sibiru će završiti!
Turska je na Strani Putina i Rusije....Kina je tu .. Ameri su Turke otposali.. Izrael je spona podnosljivi odnosa Rusa Amera... EU je postala faktor destabilnosti u svijetu.. Krenuc od economije pa nadalje
Sta ima, geostrateze? Dze si certificiran?
Ja tebi velim kako jest ... A ni meni se to bas svida.. Hebiga EU premotaj fill sta sve pokusava preko zemlja bivseg SSSR...U Gruziji,Ukraini.. Zasto se Navalni nako predo y rukee Rusima.
U bivsem sistemu bi bili streljani, dobar je Putin. Cim samo hapsi, to je demokratija. U Francuskoj polomise demonstrante
Sta znaju Rusi sta su slobode :)
Al ih Lome Ova Milicija Ruska. Ne bore se oni za svoja prava vec za zelje EU preko Navalnog.. Nek prime moje saucesce.. EU bi trrebala gledat svoja posla i cistit svoje smece sto se medijski ne prezentira,a Rusi ce svoje sami.
Ako nastave zavrsice u Sibiru.
Glup je Putin...trebao se braniti kao naš Bakir da je samo pola kuće njegovo hahaha