Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva glupost. Ovim cete samo dovest do raspada EU.
@OtvoreniBalkanspas razlika su legalni i ilegalni imigranti. ilegalni migranti očigledno ne idu da bi radili i generalno bili građani koji doprinose, nego da bi došli na teret poreskih obveznika, a onda će se usput baviti i kriminalom i muljažama. Niko normalan ne ide kao ilegalac i onda da traži da ga ovi prime, ako ide da radi kao ilegalac onda se sakriva i radi u fušeraju, dok ovi hoće da sjednu na socijalu, ovo ono i onda bi i da šefuju. S pravom takve treba otjerat, bez rasprave.
Prijedlog da migrante i woke liberale zatvorimo u radne logore dok ne zarade za kartu do Bangladesa
Mozes i ti sutra migrant biti, sjeti se 92’ pa pricaj dal bi ti neko pomogao ili mrs u bosnju konju
@WhySoMad ovako su 90ih išli samo Romi iz Bugarske i Rumunije i svi su govorili da su iz Bosne. Talijani i dan danas sa njima imaju problema. Nemoj pričat ono šta ne znaš, bosanske izbjeglice su dolazile sa ispravama, neki su bili bosi ali su čuvali ličnu kartu. Mahom su i vraćeni iza rata mnogi koji su u Njemačkoj i Švedskoj radili, znali jezik i bili integrisani. Ovi dođu ilegalno i to masovno, sa ciljem da sjede na socijali, nisu se takvi Bosne sjetili ni 90ih
Molim vas sve da ne poredite nikakve migrante s nama Bosnjacima. Mi smo svoje vize dobijali svojim trudom, saburom, znanjem i postenjem! Niko, pa ni za vrijeme rata, nije preskakao zice da dodje u EU. Ova hajvancad treba vracat' i oni s nama nemaju nikakve veze!
Ova EU će sama sebe uništiti.
Bolje da ne ulazomo u EU jer ce nam uvaliti sve Azijate, Arape I Afrikance. Bit cemo parking za Emigrante. Ima da nas nema!
Pa cuj u Sa naselimo 10.000 migranata i dobijemo 200mil EUR jos nam ljudi ekonomiju pojacaju. I tako svake godine stim da im zabranimo drzavljanstvo i asimiliramo ih.
Moze al dat pare migrantu!
Pustite doktore i inzinjere ko boga vas molim ,u deficitu smo sa njima
rvatska nije da ne zeli vec tuce i izivljava se na migrantima,bankrotira ce ako se usvoji prijedlog
Neka bude kvota od 10 hiljada to je 200miliona € . Kikiriki za Hrvatsku.
Kome da placaju i zbog čega jbt ovi pucaju sami sebi u glavu njima Putin ne treba
Nikom ne pada na pamet da ih sa tih 20 hiljada vrate odakle su i došli.
Vidi komentara od stručnjaka sa Balkana "EU se raspada" ?? Nemate pojma
Posalji u Bosnu milion Indijaca i milion pakistanaca tako da izglasamo normalnu gradjansku drzavu. Ovo domicilno stanovnistvo cemo raseliti po njemackoj i austriji.
pa vidiš da šalju, a onda zaboravi zemlju..
Za cvaju bujrum kod mene 😂😂
I biti njemacka napravila sebi problem i sad zela ga prebaciti i ostalim drzavama eu sa ovim parazitskim neradnicima.
Čovjeku za operaciju u turskoj treba 25.000 eura a EU pod očigledno nekom agendom naseljava migrante. Ko to plaća i podriva mir u Europi ? Aleksandar Soroš i fondacija Open Society.
Koja zemlja može da izdvoji 20.000 EUR da izdvoji, kako ne bi primila jednog migranta? Upropastite nas na Balkanu do kraja, čitaj sve što ide ka EU, zabetoniraj ispred granica u BiH, Srbiji itd.
ako Dodik u rs primi 10500 Sirijaca taman bi skupio 210 miliona eura koliko mu fali... uvijek postoji rješenje :)