Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vas neko sluša ,pokvareni zapadu
nalože pašinjana da napravi puč i sad kao oni smiruju. standardno licemjerje i fašizam zapada
Oštro na Azere, limunada za Mileta, Dragana, Grlića ...
joj ameri i europljani zabrinuti a oni i počeli rat :D
UN ujedinjeni nacisti.
Ne kontam. Priznaju suverenitet Azera nad Karabahom, a kada su Azeri krenuli da vrate svoj teritorij, oštra retorika od Francuske i Njemačke.
Dobar taj ruski ODKB, armenici vidili kako ruje bezhe iz "tisuculjetnog" Hersona pa rekli mozemo i mi tako. RUSKI SVET !
un fol nesto a puste niz vodu svakog pa palamude....leglo uhljeba
Čovjek je najinteligentnije stvorenje ako gledamo jednog Teslu, Ajnštajna, Njutna, itd... ali i najprimitivnije ako gledamo političare i sve one koji ih slijede!!!
Ne prikazujete kartu Nagorno Karabaha, nego kartu bivse samoproglasene Republike Arsakh, ciji je jedan dio bio Nagorno Karabah, a ostali dijelovi su pripadali centralnoj vladi Azerbejdzana i okupirani su u ratu 1990-ih. Prikazujete dio Nagorno Karabaha i Lacina koji kontrolisu Armeni u Azerbejdzanu. Cak je i tu karta pogresna jer Armeni nakon nedavnog rata vise nemaju direktan kontakt sa Armenijom, nego uz prisustvo ruskih mirovnih snaga mogu koristiti lacinski koridor prema Armeniji.
Nemaju odavno više ni taj koridor Lacin. Azerbejdžanci su to prisjekli jer se Armenija nije držala dogovora po kojem su trebali zauzvrat uspostaviti koridor prema azerbejdžanskom Bahcivanu koji je osjecen od ostalog Azerbajdžana.
Ukraina ima pravo svim silama da vrati Krim a Azerbejdžan nema pravi da vrati dio svoje teritorije. Nek mi to neko objasni.
teska situacija kao i na mbogim mjestima u svijetu ovi Armeni su nastradali vise nego Bosnjaci sta su im samo Turci uradili pa sad azeri a oni se izdaju u zastitu rusije
Inace francuzi su simbol mira i pregovora. Pitajte one koji su joj bili kolonija. Kakve su samo zlocine i ubistva pocinili , da covjek ne moze ni pomisliti.I oni ce da daju nekom savjete.
Ja mislim da je to jedno lijepo mjesto i da su zalasci sunca tamo predivni.
To sve Putin dirigira i vuce konce. Cim se Armenija povezala sa SAD odmah zeleno svjetlo
Zapadu želim teško i bolno propadanje
"Oštra upozorenja Azerbejdžanu iz UN-a i Francuske ministrice". 😂😂😂😂😂😂😂😂 Rat je gotov, sad malo kmečite jer vas niko ne benda ni dva posto.