Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god ima dobru vezu u mexičkoj Mafiji taj rahat može računati na neko gradonačelničkoj ili ministarskoj poziciji pa ako se pokaže talentovanim Mafija ga može unaprijediti i do predsjedničkog mjesta! Težak je to put za razliku kod nas gdje je dovoljno da udješ u mrežu DB-a ispostava Beograd-Zagreb-Sarajevo-Podgorica
Državu mu pod kontrolom kartela a on kao ispade dobar predsjednik. Toliko dobar da se i meksikanci sele u Ameriku.
Jedna od njegovih rečenica je bila da "ne možete imati bogatu vladu sa siromašnim ljudima".____ Eto Balkan ti je najbolji pokazatelj da možete.
Najpopularniji predsjednik Meksika je Benito Juarez, samo što to mnogi ne znaju, pa ni onaj tko je napisao ovaj članak.
zato ga sad jehuda naslijeđuje