Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posaljite im telegram prije nego ih napadnete
hajdeeee viseeee baci baci jeeee
jednog dana ce izac knjiga od hiljadu strana: kako prijetiti godinama, a ne uraditi nista
Nisi svjestan koliko kolonijalista leti u jednom smjeru zbog ovakvih izjava
Isto Dodik.
Iran je druga zemlja na svijetu, nakon Amerike, koja je 6.3.1950. godine priznala Izrael. Šiitski Iran malo naoruža sunije i ubaci svoje ljude koji zakuhaju sa Izraelom. Izrael dobije podršku svijeta da se "brani", a Iran samo baca prazne prijetnje i vatromet, dok sunije ginu. Pravi Palestinski borci ne bi zapodijevali kavgu na način kako je to urađeno 7. oktobra.
Iran glumi neku situation, Isreal vrsi genocid, Amerika huska da se zarati...
Iranski projektil Fattah može gađati neprijateljske napredne proturaketne sisteme. Može zaobići najnaprednije protubalističke raketne sisteme Sjedinjenih Američkih Država i cionističkog režima, uključujući Željeznu kupolu' prema državnoj iranskoj televiziji. SAD je ranije upozorio da bi Rusija mogla kupiti iranske projektile za upotrebu u Ukrajini, dok postoje izvještaji da Kremlj već koristi dronove iranske proizvodnje.
Rusi koriste Iranske dronove zato sto su jeftini i s njima tj njihovom brojnoscu zbunjuju Ukrajinsku PVO.
Negdje se neke opasne stvari zavrsavaju dok svi glesamo u bliski istok... ili su me samo teorije zavjere uhvatile pod svoje
na dobrom si tragu. Quantitative Easing je ubacio u opticaj ogromnu količinu dolara da smanje uticaj kine koja je imala ogromne devizne rezerve u dolarima, i mogli su veoma lako izazvati krah dolara i potpuni kolaps Američke dominacije nad globalnim tržištem. I dalje im Kina predstavlja prijetnju, pogotovo sad kad su oslabivši Rusiju gurnuli u krilo Kine, učinivši im uslugu faktički... sve je ovo okruživanje neprijatelja samo je sliak preširoka za naše fokuse
Sta rade americke snage stacionirane u Iraku? Jos uvijek traze Sadamovo nykleharno oruzije ili stite izvlacenje/kradju tudje nate?
Ovo drugo naravno
Živim za jutro da vidim kad se probudim da pročiram negdje p o r u š i l i s u p o l a i z r a e l a.
Neozbiljna drzava Iran,ljudi im ubijaju ljude glavne u njihovojndrzavi,a ne smiju im nista i fol ce biti nesto,kao napr bacanje petardi i paljene prskalica
Zato što Iran gradi infrastrukturu oko Palestine sa 7 svojih milicija sa kojima je u koaliciji. Poslije Hezbollaha Huti su najozbiljniji protivnik, ali ima još tih grupa koje treba da ojača za ozbiljniji sukob. Hezbollah stalno raketira sjever okupirane Palestine, a Huti skidaju američke dronove i ometaju brodski saobraćaj sa teretom koji je namijenjen cionistima. Sve se to radi proračunato.
Ono sto je Iran napravio je presedan u Izraelskoj historiji,sto ih je napao.Zato pokusavaju da zaraste sa Iranom jer je to jedina prijetnja Izraelu. Naravno jude zarate a ameri da zavrse posao. Ali jedna noc ljubavi sa Iranom kosta milijarduitristamiliona po najblazim procjenama.
I meni emocije prorade, ali nemojte se bezveze ložiti, Iran ovo priča otkad postoji Izrael, samo lože mase.
Da hoce barem sutjeti ....
Ovi koliko laju, nisu petarde bacili u zadnjih 20 godina
Ma bolje i izjava nego da ih ovi sj ameri i izrael jedva cekaju da im poravnaju sto su godinama stvarali.
Zakociti Izrael*
ide program ide sadržaj
Ako krene Iran,Turska i Rusija i pobjede,to znaci Bosna odmah svira drugu priču i okrećemo se istoku !!
Nece krenuti niko nemoj biti smjesan, Iran jednostavno mora odgovoriti da pokaze da ima "kicmu" ali pritom mole Boga da ce Amerika zakociti Iran da ovi ne odgovore nazad jer jih mogu izbrisati atomskom... podrzavam Iran ali Izrael dokaziva da ima sve informacije, tehnologiju, spijune... da mogu da skinu ko goluba koga god zele i gdje god zele.
Zapad nas nije uspio privuci sebi od nacionalista drugo nam nista ni ne preostaje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iran ne može bez ruske protivvazdušne odbrane da li im je šojgov obećao videće se