Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ako su potrošili? Jel i to postao problem zapadnih medija, jesu njihove pare? Koliko je mojih i vaših para potrošeno u Ukrajini? Ni jednog jedinog eura dao ne bi, da ja mogu da odlučujem.
Koliko je para Netanjahu potrošio, treba to da vas sikira.
Sto ne pisete da u Antwerpu u Belgiji u jevrejskom dijelu grada je ubijen Palestinac (26 godina),nasli ga zavezanih ruku i nogu za drvo,da napimenem nisu objavili ni njegovo ume ,mediji šute ,navodno istraga a kamere na sve strane i još nešto tr jevreje cuva vojska u tom dijelu grada kao niko ništa nije vidio, jel to terorizam ? Ocito medijima nije
To mozda 1.3 milijarde DOLARA koliko amerikanci nategnu ukrajince za par raketa. U rusiji je to mjereno 'lopatom' par i'ljada. Nemaju Rusi lopata od 1.3 milijarde
Ovako su i Sr.. u nemoći i ocaju gadjali civilne ciljeve
Besmislen rat.
Sta ima lopatama rade. Svaki dan sve jace i jace
Jučer Ukrajina razvaljuje Ruse a danas ovi ih malo prevaspitali....odmah se broje pare i ko fol sad za kifle neće imati. Dajte ba...
Ako je, potrosila je pare svojih gradjana, dok Ukrajina trosi nase pare.
Tako sto mi sa zapada dolazi skuplje gorivo, skuplji gas, skuplja hrana. Kad je poskupila struja u Njemackoj, poskupila je i Nutela u Bosni.
Pa kolika je steta ukrima
Rusi su pokusali parirati zapadu , pali su na koljena kad je pao ZID. ( Berlin). I ovo je rat jr sada cijedjenje Rusije. Ponovo ce na koljena, ne pomaze tu Kina.
Ali čuj kraljeva "u hotelu u krivom rogu poginule 2 osobe, sumnja se da su bar još 2 pod ruševinama" pa samo uradite Google pretragu ko je ubijen :)))))
Biden je opisao Ruski napad kao 'nečuven'. Pa oko moje senilno, pratiš li ti šta tvoji miljenici rade sa Gazom. Spominje li se ikako genocid u tvojim dnevnim raportima?
Ovi njima samo po civilnoj infrastrukturi. A Ukrajinci njima jedan brod, drugi brod, mostove, rafinerije, aerodrome itd.
Drug na ukrajinskoj sam strani, ali da se ne lazemo iza Ukrajine stoji 20 zemalja svako sa svojom opremom i novcem
Prije 2 dana si imao video kad ukrajinski dron zakuca u stambenu zgradu u Rusiji, ali bukvalno nemaš 24h od toga. Mudrac...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i opet obicni covjek ovdje pati
Rusija dnevni zaradi oko 900 miliona od nafte i gasa.
ovi sve zanju KO JDE KOLIKO POTRPŠIJO CCCC