Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Likovi rade šta ima volja i niko im se ne želi/ne smije zamjerit. Iran samo prijeti, a Izrael im na teritoriji djeluje bez ikakvih poteškoća, ubija im naučnike, generale, a evo i strane dužnosnike.
dužnosnike
mossad jarane. Treba jos hljeba jesti, u nauku ulagati da ih se proba bar sustignuti.
Fuad Heroj
Mi imamo svoje probleme koje nismo sposobni rijesiti ....
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
ŠamPi ti u staU
Natan.ahyu je an ti kri st
Fudo Backović?
Kabirijevićevi jedini još komentatori ostali ccc u šta se pretvori onakav portal
15 minuta prošlo 4 samo komentara a 3 su od Kabirijevićevih botova, tako da super klix ide prema polakom gašenju onog zbog čega je bio portal a to su komentari, još samo Kabirijevićevi botovi su ostali
Danas ubijen jedan, rođena trojica drugih. Izrael mora promjeniti politiku ako misli da opstane na Bliskom Istoku.
Samo roke koke
Ma Izrael ide do kraja, nema sta.
Svi na Dnevni Avaz ovaj filter brani sve riječi koje povezuju Izhell a i od komentatora su samo ostali samo Kabirijjjevići botovi
Cijevima za vodovod protiv hig tech raketa ne ide....