Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ona ga otkrila a čovjek došao privatnim avionom gdje se unaprijed mora najaviti ko dolazi. Koji debilizam od istraživanja.
Optužen je jer nije ništa učinio da spriječi korištenje platforme u nelegalne svrhe.
Strapali ga u zatvor jer im nije htio popustiti na pretnje kao Mark Zuckerberg i prepustiti Miloradovom jaranu Burnsu kontrolu nad aplikacijom. Sam je sebi kriv jer je prihvatio drzavljanstvo jedne masonske drzave, koja jedva ceka da ga isporuci Pentagonu
Btw. SAD ulazu godisnje preko 100 miliona KM na cenzurisanje slobode izrazavanja u nasoj zemlji, kroz razlicite projekte, od banovanja korisnika, brisanja komentara do sirenja propagandnih clanaka
Ljudi ne znaju, šta sve se događa u Palestini. Na Telegramu postoje kanali, koji nude bezbroj fotografija i videa na tu temu. Da sve to izađe u javnost, izbio bi ne treći već deseti svjetski rat. Ne bi duše bilo da nije protiv g e n o c i d a š a.
Koja ironija, Putin ga ne zatvori sto ne djeli informacije, dodje u demokratsku Francusku i oni ga zatvore za nedjeljenje informacija.
cuj putko ga nije zatvorio panpobjegao lik nisu ga ni stigli uhvatiti putkovi posusnici
Odakle li samo kupite ove gluposti. Ako je za nekim izdat nalog za hapšenje, a pritom udje u u tu državu, prilikom pasoške kontrole će automatski biti uhapšen!
Samo hapsi
Ide sad lagano i Telegram u ruke Zapada.
vladavina ljudskih prava, sloboda govora i slicnne floskule.....
Jedini još telegram nisu mogli kontrolirati evo sada već se pojavljuju problemi diljem svijeta..
Jedino na telegramu možeš da nadješ kanale koji se bave prodajom ilegalnog sadržaja