Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pozlilo mu umalo pred kamerama kad su mu prvi put podnosili izvještaj...hahahah
Pusto ih je Putin pred Moskvu i u drugom svjetskom ratu ,pa ih dokrajcio i ovo je strateški pustano ,dok se oni sokole ulaskom na teritorij Rusije ,Putin nadire prema Kijevu ,10 kilometara svaki dan ,a kada padne glavni grad, sve ostalo se ruši kao kula od karata
Jel to isti Putin koji je rekao da ce SVO kratko trajati i da ruski narod uopste nema o cemu brinuti.
Ovom malenom ko da je Nedobrica Cosic pravio GPT.
Druga vojna sila, zamisli da neko uradi invaziju na Ameriku.
Zamisli da amerika zarati sa Meksikom i da imaju granicu 1500 kilometara a Kina i Rusija im pošalju 300 milijardi evra vojne i svakakve druge pomoći! Pri tome su ih 8 godina spremali za rat...Dal bi Meksiko šta uradio?!
Ili zamisli, najveća si sila na planeti a pobjegneš iz Afganistana... hahha
Ista politika i sa one strane Drine. Pobjeđuju kad gube. Lol
Poludio i Putko