Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rade braca👍
Sada ce nam Alibaba poskupiti
i kad neko kaže ne može se.. Samo damu treba imati
Tako to rade magupi… a amerika kmeci ko ce im pomoci da se suprotstave Hutima?! Pa sta je svjetska silo No1…sto izrael ne udari na ove?
Ne granice uopste kako ce udariti ?
Evo ideje za sve ove napaljenike na "šaku jada" od Huta - došli kao poručeni za plan Amerike: najveći gubitnik preusmeravanja brodova je Egipat koji uzima mnogo para za Suec, pritisak je sad da prime Palestince iz Gaze i brodovi se vraćaju nazad, inače nema para od prolaza - a zna se koliko to Egiptu znači. Huti neka nastave sa "proterivanjem" Palestinaca, svaka kriza se da iskoristiti za neki cilj.
Braco Huti, Allah vas ojacao bili abd jos jaci.
Huti, Hezbollah, Sirija, Iracke Milicije sve su pod kontrolom Irana i daju podrsku. Iran dao podrsku Bosnjacima 1992
Svaka cast! Strateska pozicija, pametno naoruzanje i velika muda - cuda rade. Sto volim sto sad Ameri i EU pizde kad im neko spuca sankcije kao sto oni drugima rade vec godinama.
kako volim ove ljude!!! kakvi mangupi!💪
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Relutat: Naši vehbosi radi za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno
Nema čime im nisu prijetili i oni imali onu stvar i promijenili rute cijelom svijetu. I neko kaže nema učinka bojkotovati neke brendove. Ima, ima...treba sa svih strana napraviti pritisak inače ode planeta unazad 800 godina.
Dočim je interesantno čitati da li je Šaćira obukla duži ili kraći minjak, Kx nikad ne spominje da je (kumulativno, od 17. godine) donirala 45 miliona dolara i kroz svoju fondaciju pomogla hiljadama siročadi, koje je fondacija smjestila u nevjerovatno opremljene škole, opismenila ih i spasila užasa zemlje još gore i luđe od naše. U Kolumbiji ratuju non-stop, šutaju djecu po pustoši, itd. Ko je čitao Markesa, znaće. Šaćira jeste. Zato su joj podigli dva spomenika.
Od cijelog arapskog svijeta jedino Jemen, Sirija i Hezbollah aktivno pomažu Palestincima dok su ostali poslušni robovi SAD/cionista.
Citaj jedino Iran pomaze Palestincima. Iran je pomoagao i Bosnjacima 1992 pod AMerickim embargo!
Jedan siromašni Jemen drži lekciju takozvanom "islamskom" svijetu.
Huti su prava raja, ona raja kad se sjedi u kafani, i treba platiti račun, iako kokuz, oni plate, koliko treba, dok ovi koji imaju šute,
Ne vade Huti pobro moj !!!!♥️
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Relutat: Naši vehbosi radi za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
Momak griješiš prema braći ..Ne vidim potrebu da oni koji šire Da'wu trebaju biti omrznuti od nas koji već slijedimo Islam i u njemu su..Nije njihova služba rasturiti IZ i slično ..Oni po pravilu pridobijaju hrišcsne ili ateiste Islamu..Tako rade Daije u ovdje 🇺🇸 i ja ih cijenim i poštujem a Islam živim..Ne obazirem se na njih !
Husi najveći heroji današnjice. Ne fermaju živu silu - svakog trena spremni na rat sa USA, Izraelom zajedno. Cijeli svijet sada na dnevnoj bazi prati ubijanje Palestinaca u Gazi. Do sada ih je ubijeno cca 20 hiljada - što je grozno. Ali ko je pratio stradanje jemenskih Husa od 2015. -2022. tokom Saudi agresije (potpomugnuto Zapadom) - nastradalo više stotina hiljada osoba. Potpuna višegodišnja blokada + uništenje iz zraka svih potencijala. A ljudi sada prvi priskočili Gazi.
Bojkovati sve čifutsko i ne dati im ništa da uvezu, gorivo pod brojem jedan.
E to se javi jjeebbennom Erdoganu, on im i dalje šnjira naftu is Azerbejdzana. Reži, laje al' ne ujeda.