Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo snimak cijeli s twittera: https://twitter.com/i/status/1796494931483337176
Motiv napada nepoznat, ali je brada napadača dobro poznata. Džaba vam umatati ovo, bio je live stream, telegramom se šire snimke, bez cenzure. Polizei se osramotila pravo.
Razgulio desnicMare
Samo su dali vjetar u ledja AfD uoci izbora 09.06. Taman su ti desnicari bili svedeni na broj slucajnog uzorka i evo. Glupo i jako lose za Muslimane u Njemackoj. Sreca je pa su Nijemci razumni i rijesice oni ovaj problem.
Arab zakuha pa onda Mujo popase Abschiebung kad ovi dođu na vlast. Šta ti je kismet
Islamsko arapske vrijednosti.
Ko im je kriv kad za sve okrivljuju Islam!
Da li više ne postoji opcija za dark temu stranice ili je ne mogu naći iz nekog razloga?
Covjek napao fasiste. Ne vidim u cemu je problem.
Ne vidiš problem? Njonju vanka pa to reci. A što da se ovi "fašisti" počnu ponašati kao fašisti, gdje bi stao nakon što daš petama vjetra?
Gledao sam snimak na Twitteru - Horror i terror . Sta je jedna suplja glava može da uradi.
Zato ja kazem da imigracija mora biti stroga. Jer ako naselis rulju dobit ces zlo. Kada imas normalne migrante onda nece biti antiislamskog raspolozenja niti antimigranta niti desnicara a bogme ni islamsita.