Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko je dobro rekao, ne dajte starim osobama da budu predsjednici - oni nemaju volju za životom, njima je smrt draga. Dajte nam mlade osobe željne života i prosperiteta
Ajd bar postoje kreativni novinari za razliku od ovih sa kixa, pa ni redoslijed TIMEovih naslovnica ne znaju postaviti.
Mislim da USA u svojoj historiji nisu imali losiji izbor za predsjednika, a najmocnija vojna sila na svijetu i s takvim (ne)ljudima korje sudbinu svijeta. Mislim da je ova Kamala gora od Trumpa.
Šteta bilo bi scena
ma Bake tu uskače 100%
puvni Israfile - samo mi reci par sati prije da se napijem da manje boli..... eto valjda je fer i korektno
Kamala vam je Nikšić, bez ijednog glasa postavljena za kandidata predsjednika, niko je nije izabrao osim što je odabrana od onih koji odabiru sve i upravljaju i Bidenom i Kamalom, Kamala je bez ijednog glasa naroda došla do ove pozicije kako to kako to?
pa demonkraCki
Kandidate biraju stranke, a narod kasnije glasa kojeg ce kandidata izabrati za predsjednika. A jos uvijek nije ni izabrana za kandidata samo je dobila podrsku od odredjenih ljudi. S D A botovi bez grama m ozga.
Strasno kakve mi novinare imamo kontam na osnovu ovih njihovih slika šta je fazon
Kamala 2024!
genijalno. svaka cast. bas bih volio da vidim sta bi se desilo turskim novinarima da nesto ovako urade Erdoganu - zavrsili bi svi u zatvoru u roku 24 sata.. i onda stanvonici FBIH protektorata ovamo pisu o turskoj demokratiji
Ne moras do Turske, ni u Srbiji se novinari ne bi bolje proveli da Vučića ovako objave. Turska demokratija je trenutno jedno koplje iznad Srbijanske.
Nek su ovi na klixu zamijenili redosljed slika, pa nidje veze ilustracija
Obama rasturio pola muslimanskog svijeta i on Bošnjacima dobar evo kao bosnjak to tvrdim
Rastureni su oni u glavi odavno jer nemaju mozga a zapadna elita zeli jeftinu naftu pa koriste provjerenu politiku - stick&carrot, nebitno ko je predsjednik vanjska politika ostaje otprilike ista.
Kamala se samo druži sa starcima preko 100 godina, ova dva džuturuma nisu još na tom nivou
Amerikanci teško da će ikad dopustiti ženi da bude predsjednica.
Shvatas da su 50% amerikanaca zene?
Zašto su Kamalu ovoliko fotošopirali da je bijelkinja na slici ispala
Možda se tako osjeća? Kod njih je svašta moguće, samo ti naumpadne.