Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istjeraju te iz kuce, dovedu nekog europljanina klosara, narkomana koji nije imao nista svoje tamo odakle su ga doveli pa mu dadnu tvoju kucu iz koje su te istjerali I onda se vade da je to njihovo jer pise u njihovoj knjizi od prije 3000 godina.. I sve je OK.
Dečko, kad tvoja zemlja bude imala nivo obrazovanja i industrijske proizvodnje kakvu oni imaju, onda ih zovi narkomanima. 80% aplikacija koje koristiš na telefonu su ti oni napravili.
Nece ovo izaci na dobro, ne samo ovaj slucaj, cijeli svijet je poludio, blizi nam se kraj.
Jedna atomska iz Tel Aviva na Istanbul
U toj zemlji je sve krenulo niz brdo od kako je david ubio goliata. A sad neka mi netko objasni zasto palestinci gaze i pale izrajelsku zastavu sa zvjezdom kad se david spominje u kur'anu. I od kad Aškenazi taj dio zemlje smatraju svojom svetom zemljom kad je taj narod nastao na evropskom tlu???
Dajte im oruzje, pa da barem umru dostojanstveno. Ovo bi cekalo BIH da nasi ocevi i majke stali u odbranu. Hvala vam i vjeciti rahmet i laka zemlja svima sto su izgubili svoje zivote u odbrani zemlje.
Nije mi jasno oko cega ove dvije grupe ratuju? Zar ih korona nije ujedinila? Ne moli li se svijet istom hramu? Idiotski je svijet u kojem zivimo
SUKOBI? VALJDA JE SUKOB KADA OBJE STRANE IMAJU MOGUĆNOST DA SE BORE!? OVO JE POKOLJ I GENOCID IRAELIĆAKA NAD PALESTINCIMA.... FREE PALESTINE 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤️❤️❤️❤️🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤️❤️❤️🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤️❤️❤️
Vala baš. Hamas ispali 200 raketa na Izrael u jednom satu, ali nikako da ih ubjedimo da je to samo propaganda. Istina je da Hamas nema ni jednu raketu i da Izrael svaki dan ubije milion Palestinaca.
Kad Ameri dignu ruke od izraela kao od Afganistan isti scenario vam slojedo
Hoće li neovisni Charli Hebdo konačno napraviti 'karikaturu' o ovom sukobu i ko će biti dobar a ko loš
I ovi Palestinci su panglu u vecini slucajeva.
''Na to ga Onaj zapita: „Kako ti je ime?“. Odgovori: „Jakov“. Onaj reče: „Više se nećeš zvati Jakov nego Izrael, jer si se hrabro borio i s Bogom i s ljudima i nadvladao si.“
nema bitke nema rata bez jasera arafata i to uz muziku ...
Samo polahko otici ce i vama Ameri,pa cemo vidjeti tu bahatost
alo legendo, imaju atomsku, koji će im Ameri?