Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel protestvuju zato sto Benjo nije uradio ono sto je obecao ili protestvuju zato sto Benjo ravna tudju zemlju
Isto kao naše komšije prijatelju. Samo se sjeti.
"Krv je na rukama vlade".
Skinite više desničarskog huškača, koji ratuje samo iz svog interesa... Konačno dobre vijesti iz Irana, Francuske, ranije Brazila, Poljske... Ova neo-fašistička internacionala (Putin, Orban, Vučić, Trump...) mora biti razmontirana, inače nam prijeti kolektivno potonuće.
Da se bosnjaci ujedine, naprave jednu sofisticiranu i naprednu federaciju i da se emancipuju i odloze kriminal i varanje, tek onda bi se moglo nesto uraditi po pitanju drugih i trecih koji su nama zvijezda vodilica.... Ali to se nece nikad desiti, tako da je kraj neminovan
Rusija kuca na straznja vrata, a mi cekamo da bude ko u ukrajini, e pa bez mene zivog!