Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci ce FOAB na red, kad tad 😅
Evo i Ceceni dobili HIMARS https://twitter.com/markito0171/status/1610938703643566082?t=mjykwte1-A3vUm8RGfPpNQ&s=19
Tacno sevap dati ovim Ukrajincima sve naoruzanje da tamane rusku cetljadiju. Do zuba naoruzani a motivisani jer brane svoje.
Zar nije Azov do sad najmanje 15 puta uništen i Bahmut 7 puta osvojen????
Klix i ostali plaćenički mediji koji su dobili zadatak da ponavljaju kao papagaji NIČIM IZAZVANA AGRESIJA,sada su dobili novi zadatak.Ponovno oživljavanje uništenog AZOVa. Tako je njemačka 6 armija ozivljena,ali uzalud.
Ovo je samo prvi u nizu članaka o vaskrslom Azovu
I Bahmut je 7 puta pao. Britanski generali su vodili odbranu Mariupolja a bio laboratorije uz samu Rusku granicu bi bili dokazani da su ponijeli polaroid aparate.
Ruskim vojnicima je sve jedno, ili ih roknuli Ukrajinci, ili sa leđa njihovi komesari.
Bahmut su srpski imigranti uspostavili i vecina ukrajinaca/rusa vuku srpske korijene na tom podrucju. "Bakhmut was the capital of Slavo-Serbia, which was established by Serbian migrants from Austria" https://en.wikipedia.org/wiki/Bakhmut
Zapravo i Marsovci cujem vuku Srpski korijen, brzo idite gore pravite republiku, cudo jos niste.
Ameri za par sedmica preorali Irak koji je na drugom kraju svijeta a Rusi ne mogu gradić manji od Ilidze koji im je na granici i onda neko kaže da je Rusija jača od Amerike ili cijelog NATO-a
Nema većeg magarca od tebe. Svaki dan te banuju a ti i dalje nastavljaš da troluješ vjerovatno i nemaš nikakav drugi život.
Irak 8000 KM od SAD a Ukrajina 2 metra od Rusije. Pa opet problemi sa logostikom 🤣🤣🤣