Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slava azerbejdzanu, gazi armenske fasiste
De malo i vi.
Zapad će u svako državi nastojati da napravi jednu tzv rs tako da te zemlje nikad neće krenuti naprijed i bit će uvijek sluge zapada.
I ne samo to sto su izgubili teritoriju koja i nije bila njihova nikad nego su je oteli uz pomoc Rusije. Sad ce da izgube I svoju teritoriju jer ce Azerbaijan napraviti koridor preko Armenije do Nahcevana I to vrlo brzo.
Armenija će izgubiti i ono malo zaštite što je imala ovim potezima. Iran i Rusija su koliko toliko bili uz njih ali sad će i oni odbaciti. Ameri nikakve koristi od Armenije nemaju. Siromašna zemlja, nudi se svakome kao prostitutka, nešto slično kao PKK/YPG. Umjesto da su se pomirili s tim da su izgubili teritoriju koju su oteli Azerbejdžanu 90te i pridržavali kapitulacije koju su potpisali oni još doljevaju ulje na vatru. Izgleda da žele da izgube i ono malo što imaju.