Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi kad požele za 48 mogu uzeti sve do kijeva
Ma ja, ratuju sa puškama iz Prvog svjetskog rata, a vojnici gladni na ratištu. Ostali bez tenkova, dronova i mornarice.
NATO smatra ono što njemu odgovara i priželjkuje. Zastarjela nepotrebna oeganizacija koja samo služi interesima Amerike. Hebaće vam Rusi mterešinu raspalu licemjernu narkomansku.
aBd
Šta će Rusi NATO-u, u gradu od 40m2 izgubili 50.000 vojnika 😂😂😂 Kada ih toliko voliš red je i da posjetiš posjetiš palu braću ruse u Miljevićima, koje je Armija RBiH rasturila dok su ubijali žene i djecu po Sarajevu. Sumnjam da ćeš igdje naći grobove američkih vojnika koji su poginuli napadajući BiH...
Ovu procjenu bez trumpa ne bi znao reci🤣
Predpostavljam da je razlog, što im je ponestalo lopata, motika i ašova.