Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da ga Erdogan potusuje, onako nogama ispod vode da se ne vidi. Stavio suncane da se ne vidi gdje gleda hahahaaa
"Tzv. "Vlada spasa" Hayat Tahrir al-Sham sa sjedištem u Idlibu pobunjeničke grupe bivše Al-Qaide koja kontrolira druge dijelove sjeverozapadne Sirije". Neupucenom, a pametnom, sasvim dosta da skonta sve vezano za "sirijsku revoluciju" i "prijatelje Sirije" tj. "revolucije".
Jedan je Bashar al Assad! Lav iz Latakije!
gledaj asada ko maksum, stil plivanja pasji
Možda su se i u kadi brčkali zajedno
More ko more... Mladost ludost
eto sta oni rade, a narod se kolje oko gluposti
Turska je najveci krivac za rat u Siriji, trazila je svoje geopoliticke interese, a na kraju ih ugrozila zbog losih procjena. Rusi mire Assada i Tursku zarad vlastitih geopolitickih ciljeva
Kae zasto su Turci okupirali sjever sirije... eto zasto
Ko je hodao po jugoistocnoj Turskoj znat ce zasto.