Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje je kad se oko sebe zabavi covjek...
Ne bih toliki narod tako zestoko reagovao da nisu povrjedjeni. U biti vjerujem da bih se trebala staviti ogranicenja na vlade koje dugo ostanu na moci ili kljucnim pozicijama jer koja god vlada ostane duze na vlasti se sa pojacavanjem moci sve vise i vise ogradjuje od protivnika bili oni u pravu ili ne. Naravno da nigdje nema prave demokratije ali nikad nije bilo dobro kad jedna strana pobjedi. Uvijek je za narod bilo bolje 'multikulturativa' nego prepotentno seljacenje 'ko je jaci'.
I sve to sa pomocnim glagolom za jedninu (bih) u mnozini. Svaka cas'!
svakom dođe vrijeme kad se o sebi mora za/brinuti
Ne moze bez ovih LGTV HDMI zastava nikako a?
Sloboda je univerzalna stvar. Ako ne ugrožava tvoju slobodu, ima pravo na svoju. Jednostavno je.
@samokazemja Zasto, onda, ne moze palestinska?!
Glup je onaj ko vjeruje ,da zbog ovoga protestuju,oni su spremni pokazat k prikazat najvece laži ,uz ubjeđenje da je to zbog tog zakona Čifuti su to bolan
Svako ima nekog Dodika
Kada ovi usvajaju ne demokratske i ne civilizacijske zakone, onda je to sasvim OK međunarodnoj bagri. Ono samo blaga reakcija radi reda. A kada to rade ne hriscanske drzave, onda je to međunaredna katastrofa tj idu sankcije. Ovi izraelski ekstremisti su gori od taLibana.
Pridjevska negacija se pise zajedno, dakle necivilizacijske, nehriscanske, itd..
Cuj zbog reformi, a lijepo židovski mediji pišu da je protiv Natanjahua narod na nogama.
Volim da mi dan počne nekim visprenim, genijalnim i britkim komentarom poput ovoga. To me podsjeća da u ostatku dana valja izbjegavati prisustvo ljudske žive sile. Da, to što je Bibi osmislio i predložio ovaj "reformski" zakon puka je slučajnost - uskoro ćemo saznati da oni njega mrze iz nekog sasvim drugog razloga, a koji nema veze sa reformom