Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavadi pa vladaj
Da je pravde, prvi bi Elon Musk odgovarao za načinjenu štetu - dozvolio je širenje laži putem Twittera, a i sam je raspirivao mržnju svojim objavama. A kad se nasilje zakotrljalo, niko više nije ni spominjao laž od koje je sve počelo.
FreeSnowden Znači možeš slagati da je XY grupa uradila strašne stvari, pa kad to izazove reakciju WZ grupe i milionsku štetu, samo kažeš da ti nemaš s tim ništa? Malo se šalio? Sloboda govora ne znači da imaš pravo da govoriš šta hoćeš, nego da imaš pravo da kritikuješ vlast.
Sta uradi propaganda i lazne vijesti... Primjer UK i neredi u UK!
Robinson, doduše, nije predvodio ov nasilne proteste, već one par dana ranije. On je naložio ekipu i sunča se na Cipru dok budale fasuju 2-3 godine zatvora.
Koliko veselja i sreće u osmijesima ovih ljudi na slici..