Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratovi se vode i vodili zbog nafte na red ce doci voda e tu smo tek na.hebali
Šuti živ bio
Na zdravlje nam bilo, al haj ti ove sto imaju debeli novcanik ubjedi da cemo svi zajedno u hendek
koje ba njemačke??
....Jedžudž i Medžudž, koji će navaliti sa svih strana. Iza svakog uzvišenja će se spuštati do jezera Taberijje (Kaspijsko more). Prvi od njih će iz njega svu vodu popiti, a kad dođu zadnji, reći će: Kao da je nekada ovdje bila voda. DOLAZI ZADNJI VAKAT!
Jezero Tabarijje NIJE Kaspijsko more nego po većini učenjaka Sea of Galilee/Galilejsko/Tiberijsko jezero. Širiš pogrešne informacije.
niko ne voli promjene jer mu se onda okruzenje cini nesigurnim. planeta se mjenja neprestano od nastanka. polako. neke stvari zbog toga ne primjetimo. i ljudi su na ovoj planeti samo bio-masa, za nju prolazna stvar.
nema ni Panonskog pa?Jel tad covjek bio krivac itd. Zemlja se uvijek mijenjala i mijenjace se na to ne mozemo da uticemo,osim naravno da otrujemo i zagadimo to svakako.
Borat je krivac
Naruceni agendaski clanci, a ne brinu ih ljudski zivoti sto finansiraju njihovo i s t r e b lj e nj e od palestine do ostatka svijeta
Ne vrti se svijet oko Palestine.
Samo Bosna da ne presuši
Jel ovo jezero sto ce ga popiti jedzudz i medzudz
Nije. Sea of Galilee/Galilejsko/Tiberijsko jezero je ono koje će popiti Jedžudž i Medžudž.
A onda će Allah izvesti Jedžudž i Medžudž, koji će navaliti sa svih strana. Iza svakog uzvišenja spuštat će se do jezera Taberije. Prvi od njih će iz njega svu vodu popiti, a kad dođu zadnji, reći će: Kao da je nekada ovdje bila voda. (Muslim)
Ma samo nek se nesto desava