Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pitam kako bi se odvijala okupacija Palestine bez pomoci USA i ostalih zapadnih drzava sve ove decenije!? Ovi ne mogu voditi rat sa Palestincima bez konkretne pomoci drugih drzava.
Ogranicenja postoje samo za javnost
Rat ko rat, svugdje biznis
Iskljuili AI hahah
Teko jadnoj djeci.
Hoce li opet u glavnoj kasabi biti parada podrske Bidenu ako pobijedi?
FUJ KOJI LICEMJERI
A ka kazem da je Netannjhu ko pile (cita se naravno spojeno)
Nevjerovatno koliko rjeci blokiraju na Izraelu kao govor mrznje, nemozes nista napisati a sta isti rade u Palestini zaista nevjerovatno nemozes opisati a ovdje mjenjaju rjeci i fol Al nije ovo Al.
Nevjerovatno koliko rjeci blokiraju na Izraelu kao govor mrznje, nemozes nista napisati a sta isti rade u Palestini zaista nevjerovatno nemozes opisati a ovdje mjenjaju rjeci i fol Al nije ovo Al.
Cuj Blinken ga uvjerio. Isto ko da si pitao Genca
Kliks je jako los u prenosenju vijesti. Spremaju ofaznivu na Liban.
Ovo je dokaz da vi ne kontrolisete Ameriku
Oni imaju pravo uticaja, pogotovo kod demokrata. Dobivaju ogroman novac od americkih poreznih obveznika, ali samo glup covjek moze misliti da kontrolisu Ameriku. Sto kontrolisu su neki americki visoki politicari i to novcem, donacijama itd., sto je dobro poznato i uopste nije tajna. Ta vrsta stvari je tamo legalna. Dakle imaju uticaja, a Arapi su polupismeni. Medjutim, vidjelo sa sada na sta su sve spremni. Ovo je bio velki politicki autogol, a bojim se da do zrtvava nikom nije stalo.
Dajte alate i Palestincima
Sto si nam uveo AI na klix Benjooo