Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad ko fol, da ti braniš Saudiju ?
Ajd razmisli malo pa chesh vidjeti da je tako. Kad je Saudijska Arabija i njeni arapski saveznici ikad ishta uradila protiv Izraela?! Nikad nishta! Zashto? Zato shto je Iran zajednichki neprijatelj Izraelu i SA. Iran hoche da prisvoji Hadzdz i da porazi Izrael jer se pokushava prepucavati sa SAD.
Haha pa ovi su gori i od komšija koje mi imamo. Ovi su još veći lažhovhi i mitomani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrati zemlju palestincima i sve će doći na svoje.
Amin da Iran uspije.
Boze dragi, ako te ima sad je vrijeme da pokazes ovim ubicama sa nicoja nije do zore... pozivamo te, konacno je vrijeme da se ove ubice zaustave! Samo TI mozes pomoci jer je ocigledno da zapadna civilizacija ubija gdje stigne zarad interesa "svojih"
Ovaj je fakat lud.
Završićeš ti u den Haagu
Vas je Irana jedino i strah zato sto su blizu da dobiju atomsku onda ide totalni rat u kojem ste vi donji
Samo da iran dobije atomsku
Benjo sto nam ubaci AI ne mozemo se zezati ni na klixu
I onda neko kaze da je on loš. Sram bilo svakog ko kritikujete ovakvog čovjeka. Brine se čovjek i za Arabiju.
kakve glupe izjave pa ovo je mucno vise i gledati... pa ako iko upada i mjesa se bilo kome drugom u njegovo dvoriste to su ovi cionisti, ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji ce uopste ozbiljno shvatiti ovu izjavu za jedan Iran koji unutar svoje drzave nije slobodan da radi sta hoce a da nisu uperene oci citavog svijeta popracene glupim izjavama nalik ovoj
Tkzv AI je 100% ZDVSK@
DJC0UBC@
Rece predvodnik okupatora palestinske zemlje.
Cionisti upozoravaju saudijce na iransku opasnost. Kakva fitna u muimanskom ummetu.
Tebe čekaju mnoga suđenja
Kad klempo na robiju ide ?
Ovaj i ne laže više, on jednostavno priča gluposti