Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni vampir I svjetski dupli standardi
kakvo zlo
Uveli Izraelu sankcije a nisu pitali Nathanyahua! Mogu misliti koja je sada frka u Vladi Velike Britanije pa će i Kralj morati da im se izvinjava! Btw Biden unaprijed kaže:Ja sam Zionista!!! da ne bude neke zabune !
O sebi se zabavili ako Bog da. Licemjer najgore vrste
Sukob protiv naroda Palestine ni Netanjahu kao ni njegovi prethodnici i nasljednici nece dobiti. Cijeli narod je osramocen i omrznut diljem svijeta zbog zlocina izraelskog rezima.
Ibliz
otac te boje!!!
Jedini nacin da dodje do primirja je da Palestinci poraze agresora, a to se moze ostvariti naoruzavanjem strane koja se brani. Ne znam niti jedan primjer gdje se agresor povukao mirnim putem, Hezbollah je porazom natjerao tzv.Izrael da prekinu okupaciju Libana
Btw. kada dodje do izjednacenja vojnih snaga na terenu, doci ce i do dvodrzavnog rjesenja. Price SAD-a o dvije drzave, bazirane na dobroj volji agresora su suplja, bacanje diplomatske prasine u oci ostatku svijeta