Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vadi se na Hamas, pa nisu svih 2,3 miliona Hamas. Ovo je Genocid i istrebljenje jednog naroda!
Odbij Sotono
Izrael je za sva vremena navukao sebi mržnju cijelog normalnog svijeta. Ovaj genocid što vodi nije vrijedan da sebi priušti istorijsku mržnju svih izraelaca na cijeloj planeti.
Fašisti!!!
Sve namjesteno
Sebi brata napravio.
Bosnien Čak se i CNN novinari izvinjavaju jer su u početku plasirali neprovjerene vijesti a ti i dalje vjeruješ u cionistički holywood show! https://t.me/intelslava/51916
UMO BOLNIK
nije ti to kravu pripeti
Genocidas
Zlocinac terorist licemjer pogan dno dna pogan je bolji genocidas
Nećeš ni ti dugo fašisto! Mrzim teroriste i terorizam..protiv sam nasilja osobito Hamasa i takvog djelovanja..ali dok izraelci biraju takve fašiste kao što su sada i rade to što rafe decenijama Palestincima..nikada mira neće biti..i to ovaj put neće ga biti ni u izraelu. Odsad pa nadalje će vam tako stvari ići..pa vi nastavite..i uz podršku amerike i bilo koga drugog. Nema vam.mira.
Nije ovo jos nista Benjamine, polako samo
💩💩💩💩💩
Poremse mu se na svijecnjak 😁
Ponosiš se što si ubio 1700 ljudi ?!?!?!? Pa to ni Hitler nije radio.
Hitler je očito slabo radio.Ljenčuga.
Čuj ovog fašiste. Pa tebe ćemo prvog Roknut