Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta ono kažu da se Srebrenica više nikad ne ponovi a šta sad gledamo 10x gore i ponavlja se svaki dan pred očima cijelog svijeta.
Etnicko ciscenje i genocid.
Genocid ima jako usku pravnu definiciju, i to ovdje nije slucaj. Medjutim ovo sto rade su ratni zlocini. Citav niz, da ne pobrajam. Etnicko ciscenje samo po sebi nije ratni zlocin. Takva je pravna slika.
H i t l e r je imao humanije planove i ideje od ovog k l e m p e!
To ti mislis.
Koja je ovo bolest
Podrska!
Ovo onaj što su mu nedavno aplaudirali u američkom kongresu.
Da li iko zna da nije rahmetli Yaser Arafat ostavio Palestinu u emanet Erdoganu??
Ko god analizira ovo stvorenje,cut ce u glasu ono sto treba da cuje,dusa je napustila to tijelo a unutra je sad nesto drugo
A onda ce ih u Egipat otjerati.
Sada ce mu svi zagovornici ljudskih prava, demokratije,sloboda, tolerancije,borbe protiv terorizma u UN aplaodirati kada bude govorio ovaj demomrata.
Allah ima najvise sabura ali nikada nije dozvolio preko Svoje principe i kadtad ce ih unustiti.
Gdje je ta famozna "međunarodna" zajednica koja inace advokat svim LGBT populacije , cuka, macke, šuma, zagrijavanje planete, okolis itd......
Viđaj mu frizure, ko u Brke, ko da su braća.
O onima koji spletkare protiv islama, Allah je u Kur'anu rekao : "Oni zbilja prave zamke, pa i Ja njima zamke pravim.." (At-Tarik, 15-16)
Zna se Kako je Hile završio 1945.
Mislim komplet ovaj slucaj s Ukrajinom i Palestinom nije nista drugo nego skretanje pozornosti za dešavanja koja nas tek čekaju.Korona ce nam biti lijepo sjecanje vjerujte
Piši ti klempo lagano kući, po odijelo