Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj klempe....
Usr’o se, a nije ni krenuo.
Bolje napiši "gledaj islamski svijet kako sve to promatra i ne čini ništa"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemate vi za to muda znate da ce vas masakrirat i plus valja posljedice od Irana a one su ono biti ili ne biti
E moj blento,ti mislis da ce ovi krenuti u gazu a da nisu prije toga milijardu % sigurni da se nece niko mjesati ili da nisu milijardu % sigurni da ce ih ameri i svi americki partneri podrzati,iran ce iz ovoga skloniti guzicu u stranu,kakav crni iran i njihova intervencija
Je li moguce da ne postoji niko na ovom svijetu ko ce zaustaviti ovog genocidasa ?
Ovo je sotona ali samo ima ljudski izgled! Kao Karadžić ili Mladić...isti.
IZRAEL je Genocidna tvorevina. Da imate moć cijeli svijet bi pobili. Prema vašim učenju vi ste Bogom odabrani narod a drugi su covjekolike životinje. Sramota je da vas iko u tome što radite podržava.
Dovešćeš ti do 3. svjetskog
E sad imam jednu nedoumicu,nek mi neko pametniji od mene molim vas objasni kojom taktikom,kojom akcijom on misli unistiti hamas a da pritom spasi svoje zarobljenike,,nije li lakse bilo reci idemo raditi genocid,unistit cemo hamas,usput pobiti par hiljada zena djece i staraca a nasi zarobljenici su nam nebitni,kolateralna steta
Je li moguce da ne postoji niko na ovom svijetu ko ce zaustaviti ovog genocidasa ?
ono neko pita kako Bog milostiv a stvorio jedan uzas kao sto je dzehennem... Onda kad vidis ovu krmad sa slike, shvatis da je taj isti dzehennem ustvari milost..
Da su vam m.da do koljena nema sanse da krenete, a i oni koji krenu znaju da se zivi vratit nece!
Zore ne docekao i roknuli te u tu glavu. Amin
Ovi jadnici koji brane Izrael i priželjkuju pokolj mislima u Palestini,pod izgovorom da Palestina pripada židovima po Bibliji i na nju se pozivaju,kratko da kažem da su vladali kršćani Jerusalemom od 1099 pa narednih 200 godina,ali se eto tada nisu pozivali na Bibliju,nego su sve koje su zatekli u Jerusalemu brutalno ubili ,a židove žive zapalili u njihovoj bogomolji.
Čekaju da USA dodje sa nosačima aviona jer se plaše da krenu na Gazu. Znaju da će Iran krenuti na Izrael. Kukavice čekaju da im USA stane iza ledja. Ova nacija je jednostavno bolesna.
Največi Genocidan narod na svijetu ko ovo podrzava gori je od Izraela..
pa kako su krenuli nece imati koga spasiti, sami ce bombardovati i pobiti te zarobljenike
Mislim da se Izrael zalijeće i da bi u ovom mogao loše proći.
Obični blef, dok u međuvremenu "pripremaju teren" ubijajući i civile. Pa uđite više, i Palestinci ih mole.
Lahko je napast goloruk narod...