Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je dozvolio 7. oktobar. Nema sanse da jedna od najvecih tajnih sluzbi koja moze stavit eksplozive u pagere nije znala za napad. Zlo, pustili su vlastiti narod da gine da bi opravdali svoje zlocine.
A kad Hamas i Hezbollah skladište rakete ispod kuća vlastitih civila, to nije puštanje vlastitog naroda da gine zaradi pravdanja svojih zločina?
Nadam se da je Hamas ponosan na svoje akcije, boli njih briga za civilima čekaju se pare od Katara i Irana. Njima je isto ubio svoga ili Židova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači nacija, koja nije za mir, već za rat.
ljudi se zabavljali, organizovali evente, organizirali svjetske događaje, nije bilo rata do Hamasovog napada na civile.
@StarM0N Sve to je tacno, ali ako nisi Palestinac. Oni su zivjeli potpuno drugacije. Ako do sada to nisi shvatio/la onda ne znam sta da kazem.
Ovaj zli ko vac je svjestan da jedino moze opstat ako proizvede treci svjetski rat
Ovaj Klix ne smije objaviti komentar koji govori o Izraelu u negativnom smislu,kazu govor mržnje,a hvalospjeve bi objavili.Hvala Klix.
Nadam se da će mu na isti način rejting skočiti u nebeske visine.
Nakon Irana ce opet u čošak a sto je najgore ili neki bi rekli najbolje odvesce svoj cijeli narod u neizvjesnost
gremlin
E, jesu zlopamtila, nemaju u Izraelu ni jedan aerodrom, ni jednu skolu, ni jednu dvoranu nazvanu po AH.
Sta kazu sejhovi nasi sto su na pravom putu a rah fih dije jedine ratuju sa izrailjom? Mora da je ovaj udar na izrailj tukija?
I onda kazu nisu svi isti
Znao je brkica sta radi.... Nadjebo je Nosrtadamusa.
Nostradamusa
Gosn Milkovski, uskoro ćete ti i tebi slični napustiti blistok!
Klix voli Izrael
Show rakete .. sve nocu salju samo da se ne vidi gdje su pale
Sav ovaj uzas i stradanje da ne bi otisao u zatvor zbog korupcije. Inace bi se sve drugacije rjesavalo od samog pocetka. Sada su u Izraelu svi ujedinjeni, ali vidjecemo kad se pocnu vracati sa fronta, kad se bude vidjela prava cijena invazije.
zlo_zlocinac-Netanyahu
Teror i agresija