Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A brate dragi što ih satraše.
Na kojim drogama moraš biti da ideš u juriš preko ove ravnice?
Ratovanje je dozivjelo ogromnu reformu uvodjenjem dronova i laserskim navodjenjem. Tenkovi i ostali oklopnjaci gube na znacaju i postaju glineni golubovi, te se mogu koristiti jedino na ratistima gdje ne postoji aero-tehnika.
Falio im jedan bugi da prevagnu :grin Slava Ukrajini :lud
Bjezte noge posrla vas guzica.
Koliko je Ukrajinaca palo u ovoj operaciji?
vidio sam ruje da bjeze iz sprzenih tenkova i vozila niti jedbog ukrajinca nisam vidio na snimku
Bar nesto pozitivno da se desilo u ovim sumornim danima.
Mogu pričati šta hoce i nisam za agresiju niti jednu ali rusi itekako poštuju pravila ratovanja
Taktika ratovanja se primjenila nema vise trci mile na brdo pa nizbrdo ahahah sve je sad na daljinski, nije ovo nista sta nas ceka uz integracije A.Intelligence, kako Americki generali kazu Ukrainci su nam pokazali kako nekoliko dronova mozez da razbaca do 800,900 milliona dolllara okolopa na tockovima, gusjenicama :)
Kao oni bi trebali to da drze kao vojna takticka tajna :) samo eto oni se kao pohvalili svijetu citavom kako obicno dron od 80 dollara razvaljuje 80 milliona dollara T-14 Armatu :).. kako je citav svijet vidjeo pocela je utrka neki mini dronova za ljude zvani Komarci ubice, za avione i oklopne jedinice.. itd itd ima emisija na youtube citav tim experata polemise :) nove oblike ratovanja...
Rusi nikad nad nikim nisu pocinili genocid uvijek su se branili
Jesu nad samim Rusima na primjer. A redovono su pobijali ljude zauzetih drzava. U Kazahstanu su jedno 3/4 stanovnistva pobili, pa tamo Ruse, Njemce i ljude sa Krima naselili.
@Svim: Slika Rusije ti je totalno pogresna. Staljin ti je vise Rusa pobijo nego Hitler. Cjelo carstvo je sigurno na nivou starih kolonija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Satraše ih a ovi ih gaze i pada grad za gradom
Klasika
Ovo su dronovi Bayraktar.
Rusi nisu odmakli od 2 svjeckog rata. Kakva trebas biti budala da pošalješ kroz brisani prostor vozila na utvrđene linije.Kad te odmah primjeti i pošalje dronove.E svašta.
Predloži kako da osvojiš nešto na terenu kao u Ukrajini?
@ZgSax: Moras prvo biti jaci da nesto osvojis. Prva greska Rusa je sto su mislili da su stvarno jaki, da im oruzije icemu valje ... vjerovali jednostavno svojim lazima. Nemaju opciju za pobjedu u svojim rukama.
Rusi jako cijene svoje vojnike, a posebno ove iz Afrike i Srbije.
predstavljeno kao ogromni gubici, velike borbe a ono manje nego borba na grebku
Inače na tom prostoru je ogromno nalazište litijuma koje Rusi žele a korporacija European Lithium je do sad vadila litijum
A ha Posto ce imati sankcije iducih 30 god , treba im litium za LADA cars haha ha , haha ha , haha ha