Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixov AI podrzava genocid nad Palestincima, ne dozvoljava osude istog, mada je Medjunarodni sud jasno rekao sta tamo rade poklonici americke ambasade
Uz to blokira sve protiv Izraela i podržava bolesti koje smo.imali priliku.vidjeti u Parizu.
suplja i tako
ti si slijedeci, bolje da si sutio !
lazna vijest koje nigdje nema samo na klix-u. nepoznat izvor znaci morali ste objaviti ovo za jeftine poene!
ma nista ko i dosad
Nista od ovoga lazu sve niko da odgovori kako ttreba snimaju nesto kofol iz zraka samo
Nesto kontam svi problemi na bliskom istoku su zbog irana od pocetka Iranskog i Irackog sukoba. Iran je kao i sjeverna koreja ako se ne sprjeci njihovo nuklearno naoruzanje moze biti problema da dole nema nikad mira. Sav terrorizam je od rusije i irana .
Čisti gru-ba redom, zaorite ih!
Zivjela Palastina
A scim ces napasti, jado. Pravite konacno tu b o m b u a dotle se ne javljate, steti vam reputaciji.
Sad će da krene atomski s lijeva, atomski s desna.
Žao mi je tih Iranaca,ponovno će debelo nastradati,a ti njihovi snovi i nade da mogu ozbiljno nauditi Izraelcima raspasti će se kao kula od karata !
3 svjetski na pomolu
Ma jok, sve je to pozoriste za siroke mase. Mocni rade sta hoce, nemocni laju, i to je to. Ko ce to protiv koga ratovati?
Čekamo pa da vidimo sutra vatromet iznad Tehrana
Cekamo
Kako pocinje III. Pada raketa na izrael i ubija Iooo ljudi. Izrael i amerika za to okrivljuju iran koji to nije uradio. Ali ovi imaju upravdanje da ga tabanjaju. Eto vam prave info.
Šuplja, nece Iran nikada napasti izrael. Dok neduzan narod gine u Palestini, ovi se prepucavaju ko Faco i Hatic.
Tako je. iran je izraelski igrac nikad oni ratovati nece. Šijama odgovara da suniti ginu u Palestini